Androsan® Forte
  • voor de vitale man
  • met zaagpalm, ginseng, maca en L-arginine
  • aangevuld met de sporenelementen zink en selenium
  • bevat een maandelijks rantsoen van 60 vegetarische capsules
  • 100 % veganistisch
Artikelnummer: 8766
PZN: 17530860
Inhoud: 52,5 g
Prijs:
€ 23,73 (€ 452,00 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Androsan® Forte Focus op de gezondheid van mannen

Een snelle chocoladecroissant van de bakker voor het ontbijt, een snack van de snackbar op de hoek voor de lunch en een diepvriespizza 's avonds, gewoon omdat het snel en ongecompliceerd is. In de stressvolle werkdag is er vaak niet veel tijd om aandacht te besteden aan gezonde maaltijden.

Toch kunnen we de dagelijkse uitdagingen alleen aan als ons lichaam van alle belangrijke voedingsstoffen wordt voorzien. Naast vitaminen, mineralen en spoorelementen kunnen ook bepaalde plantenextracten en aminozuren het spectrum van voedingsstoffen uitbreiden en speciaal worden afgestemd op de individuele behoeften van mannen en vrouwen.

Met de gezondheid van mannen in gedachten, hebben we een speciale formule ontwikkeld om uw dagelijkse toevoer van voedingsstoffen te optimaliseren - onze Androsan Forte.

Androsan Forte combineert het aminozuur L-Arginine met Maca, zaagpalmextract, ginseng en de sporenelementen zink en selenium.

L-arginine behoort tot de voorwaardelijk onmisbare aminozuren. Dit betekent dat ons lichaam in staat is het zelf te produceren. Onder bepaalde omstandigheden, zoals in stresssituaties of bij zware lichamelijke inspanning, neemt de behoefte aan afzonderlijke aminozuren echter toe en is de lichaamseigen productie niet langer toereikend. In deze tijden is ons lichaam er bijzonder van afhankelijk dat we meer van deze aminozuren binnenkrijgen. L-Arginine is zeer populair bij atleten en heeft vooral op het gebied van de gezondheid van de man gewaardeerde eigenschappen.

De vruchten van de zaagpalm bevatten bijzondere vrije vetzuren, die verder in de natuur nauwelijks in deze vorm voorkomen. Zij zijn de reden waarom zaagpalm zich heeft gevestigd als een supplement speciaal voor mannelijke behoeften.

Echte ginseng (Panax ginseng) is al meer dan 2000 jaar een belangrijk bestanddeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). De wetenschappelijke plantnaam "Panax" is afgeleid van het Griekse woord voor "alles-genezend". In de TCM wordt het gebruikt als een tonicum om de levensenergie Qi te activeren en wordt het beschouwd als een bewezen tonicum voor mannen en vrouwen.

De sporenelementen zink en selenium spelen een centrale rol bij de voortplanting en de vruchtbaarheid. Beide behoren tot de essentiële voedingsstoffen, wat betekent dat ze dagelijks via de voeding moeten worden opgenomen. Dit moet zo regelmatig mogelijk gebeuren, want er zijn geen klassieke opslagorganen voor zink. Samen met ijzer is het kwantitatief het belangrijkste spoorelement, aangezien het als bestanddeel van enzymen en eiwitten bij talrijke stofwisselingsprocessen in ons lichaam betrokken is en aantoonbaar bijdraagt tot de instandhouding van een normaal testosterongehalte in het bloed.

Selenium is, net als zink, een belangrijk bestanddeel van vele enzymen en dus betrokken bij talrijke reacties in ons lichaam. Selenium-afhankelijke enzymen zijn een belangrijke bouwsteen van onder andere sperma. Studies tonen aan dat selenium de spermaproductie ondersteunt en dus onmisbaar is voor de mannelijke potentie.

Androsan Forte combineert dus voedingsstoffen die specifiek gericht zijn op de gezondheid van de man. Zoals al onze producten bevat het geen kunstmatige additieven en is het ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Androsan Forte
Ingrediënten Macawortelpoeder, L-arginine, 16 % zaagpalmextract, Panax ginsengextract, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), 4,9 % zinkgluconaat, 1,5 % natriumseleniet (drager calciumcarbonaat), reesextract.
Ingrediënten die allergieën en intoleranties kunnen veroorzaken geen
Netto hoeveelheid 60 capsules = 52,5 g
Aanbevolen dagelijkse consumptie Neem dagelijks 2 capsules met wat vloeistof bij de maaltijd.
Voedingsstoffen per capsule 550 mg maca wortelpoeder, 300 mg L-arginine, 280 mg zaagpalmextract, 250 mg ginsengextract, 10 mg zink (100 % NRV*), 55 µg selenium (100 % NRV*).
Naam en adres van het bedrijf BioProphyl® GmbH - Erlenweg 2 - 56729 Nitz

*NRV = referentiewaarden voor nutriënten overeenkomstig Verordening (EU) nr. 1169/2011.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bewaren op een koele, droge plaats buiten het bereik van kleine kinderen. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.