Ogen Ogen

Zicht - veilig door het leven gaan

Om ons dagelijks leven aan te kunnen en ons te kunnen oriënteren in onze directe omgeving is ons gezichtsvermogen onontbeerlijk. Zo oriënteren we ons handelen resoluut op de informatie die we via ons gezichtsveld waarnemen, zowel ongemerkt als bewust. We richten onze aandacht met onze ogen op objecten of mensen. Het is een feit dat het kunnen zien ons hele leven vergezelt. Met de toenemende leeftijd verliest de oogspier echter flexibiliteit, waardoor ons gezichtsvermogen afneemt. Daarnaast hebben mensen steeds vaker een eenzijdige visie. Levensgewoonten zoals het urenlang kijken naar een beeldscherm op het werk of naar een televisie thuis, kunnen de ogen en dus het zicht onder druk zetten. Hier leert u hoe natuurlijke vitale stoffen helpen om deze zintuigen te beschermen.

Versterk je eigen gezichtsvermogen met voeding

Om je eigen visie te versterken, is het meestal voldoende om op een paar dingen te letten. Verminder bijvoorbeeld de stress op uw ogen door uw blik in de verte te laten dwalen. Zorg ervoor dat u voldoende vocht drinkt en stimuleer de bloedsomloop door te sporten in de frisse lucht. Het belangrijkste om ons gezichtsvermogen te behouden is echter een gevarieerd dieet. Van jongs af aan weten we dat bepaalde ingrediënten uit groenten zoals wortelen en spinazie goed zijn voor onze ogen en vooral voor de macula - het gebied in het midden van het netvlies dat licht omzet in beelden. In onze BioProphyl®-Onlineshop vindt u voedingssupplementen voor een optimale verzorging van de ogen. Zo biedt ons Eye Vital Complex een speciaal ontworpen combinatie van waardevolle vitale stoffen, antioxidanten en sporenelementen. Het bevat onder andere de carotenoïden luteïne en zeaxanthine, die ook in de donkergroene bladgroenten voorkomen, en het sporenelement zink, dat het behoud van het gezichtsvermogen ondersteunt. Daarnaast dragen we natuurlijk ook de zogenaamde koningin van de carotenoïden, astaxanthine, van de microalg Haematococcus pluvialis. En omdat de natuur ons rolmodel is, zijn onze hoogwaardige voedingssupplementen uitsluitend gebaseerd op natuurlijke voedingsstoffen. Optimaal voorzien van vitale stoffen, kunt u zo uw gezichtsvermogen beschermen en behouden.

Voedingssupplementen kunnen helpen om uw ogen te beschermen

In ons assortiment vindt u niet alleen producten ter ondersteuning van uw gezichtsvermogen, maar ook een veelvoud aan andere vitale stoffen op verschillende toepassingsgebieden voor een optimale aanvulling van uw dagelijkse voeding. Neem de tijd om meer te weten te komen over hoe u uw dieet kunt aanvullen volgens uw individuele behoeften, zodat uw lichaam voldoende wordt voorzien van vitaminen en vitale stoffen. Met ons ProSilhouette® programma ondersteunen wij u bijvoorbeeld bij het voorzichtig verminderen van uw gewicht. Sinds 1991 bieden wij u naast onze hoogwaardige voedingssupplementen ook individuele ondersteuning. Als u vragen heeft over een product, kunt u ons schrijven via het contactformulier. Onze experts helpen u graag verder.