Voor de man Voor de man

Ondersteuning van kracht en uithoudingsvermogen in de sport met voedingssupplementen van BioProphyl®

Een evenwichtige voeding en voldoende beweging is de basis voor uw gezondheid en een sterk immuunsysteem. Daarom moet u, zelfs in de drukte van het dagelijks leven, ervoor zorgen dat uw lichaam optimaal wordt voorzien van voedingsstoffen. Als u ook regelmatig traint, zal uw lichaam extra energie gebruiken tijdens de duur- en krachttraining. Met onze natuurlijke voedingssupplementen kunt u de voorziening van uw lichaam met essentiële vitale stoffen ondersteunen in geval van een verhoogde vraag, zoals tijdens het sporten. Ons product Shield bevat onder andere niacine en vitamine B12, die bijdragen aan een normale stofwisseling en aan de vermindering van vermoeidheid en vermoeidheid. De antioxidant vitamine C helpt op zijn beurt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Neem even de tijd om ons uitgebreide assortiment hoogwaardige voedingssupplementen te ontdekken. Of het nu gaat om kracht, uithoudingsvermogen of vitaliteit, in onze toepassingsgebieden vindt u een product dat uw persoonlijke behoefte aan vitale stoffen optimaal aanvult.

Verhoog je kracht met voedingssupplementen en sport

Sporters hebben altijd het doel om hun prestaties, kracht en uithoudingsvermogen te verhogen en vertrouwen te hebben in de voedingssupplementen van BioProphyl®. Sportieve successen gaan hand in hand met een gezond dieet. Zo haalt het lichaam de energie die het nodig heeft uit koolhydraten, vet en eiwitten. Net zo belangrijk is de volledige dekking van uw dagelijkse behoefte aan essentiële vitale stoffen, die de energiestofwisseling en andere processen in het lichaam beïnvloeden. Ze worden niet allemaal door het lichaam zelf geproduceerd, zodat bepaalde voedingsstoffen, zoals vitamine C, via de voeding aan het lichaam moeten worden toegediend. Door middel van een bewust dieet kunt u de opbouw van spieren actief ondersteunen. Hiervoor heeft uw lichaam vooral aminozuren nodig, waartoe L-Arginine behoort. Bij de opbouw van spieren en kracht kunt u ook BioProphyl® supplementen ondersteunen door uw specifieke behoefte aan vitaminen, sporenelementen en mineralen te dekken. Zo heeft uw lichaam bijvoorbeeld voldoende ijzer nodig om spiervezels op te bouwen. Om erachter te komen welk voedingssupplement u het beste ondersteunt bij het sporten, adviseren wij u graag. Stuur ons een e-mail naar [email protected] of bel ons op +32 (0) 16 98 11 29. Samen bepalen we het voedingssupplement dat u voorziet van de vitale stoffen die u nodig heeft.

Kruidenvoedingssupplementen voor meer uithoudingsvermogen

In ons toepassingsgebied "For Men" bieden wij verschillende voedingssupplementen aan die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van mannen. Ons voedingssupplement Magmaar bevat bijvoorbeeld L-Arginine en de sporenelementen selenium en zink, die belangrijk zijn voor de mannelijke hormoonhuishouding en de vruchtbaarheid en voortplanting ondersteunen. Wij, van BioProphyl®, bieden u uitsluitend hoogwaardige, op de natuur geïnspireerde voedingssupplementen aan, zonder kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Probeer onze BIO Maca, de "magie van de liefde", uit de Andes of de Chinese rupsschimmel Cordyceps Sinensis. Verhoog uw welzijn door uw lichaam te voorzien van een optimale toevoer van belangrijke voedingsstoffen en vitale stoffen om u nieuwe kracht te geven.