Voor de vrouw Voor de vrouw

Maca en Yams wortel - twee natuurlijke bronnen van vitale stoffen uit Zuid-Amerika

Heb je ooit gehoord van de Yams of Maca wortel of misschien zelfs gegeten op vakantie? Deze wortels zijn een populair traditioneel voedsel in hun respectievelijke landen vanwege hun rijkdom aan voedingsstoffen. In onze breedtegraden zijn de twee wortelknollen echter weinig bekend en daarom zijn noch de Maca noch de Yams wortel te vinden in onze lokale winkels. Het is jammer, nietwaar? Wij, van BioProphyl®, produceren o.a. uit deze nutriëntenrijke voedingsmiddelen natuurlijke voedingssupplementen in gecertificeerde kwaliteit, zodat u uw dieet in het vaak hectische dagelijkse leven kunt aanvullen volgens uw persoonlijke behoeften. Zo biedt ons yamextract de waardevolle voedingsstoffen en isoflavonen van de wortel in geconcentreerde vorm aan. In ons toepassingsgebied "For Women" kunt u op uw gemak een kijkje nemen bij onze Maca- en Yamswortelproducten. Probeer het uit en ervaar zelf hoe een allround aanbod van vitale stoffen een positief effect kan hebben op u en uw dagelijks leven.

Onze BIO Maca brengt de Peruaanse Superfood bij u thuis.

De Maca plant zou meer dan 60 waardevolle vitaminen, mineralen en sporenelementen bevatten. Veel van deze stoffen bevinden zich in bijzonder hoge concentraties in de wortels, omdat de Maca-wortels hun voedingsstoffen rechtstreeks uit de vulkanische bodem van de Peruaanse Andes halen. In hun geboorteland worden de voedzame Maca-wortels al eeuwenlang gebruikt als een natuurlijk afrodisiacum en worden ze gewaardeerd als een genezend en voedzaam voedingsmiddel. Essentiële aminozuren, antioxidanten, ijzer en vele andere vitale stoffen maken de Macawortel tot een echt supervoedsel. In Peru wordt het vaak gebruikt als ingrediënt in de keuken vanwege de zoetige smaak. Wij, van BioProphyl®, hebben de specifieke kenmerken van de verschillende variëteiten in ons product BIO Maca gecombineerd. Met rode, gele, zwarte en paarse gedroogde macawortels uit gecontroleerde biologische teelt produceren we een hoogwaardig poeder dat geschikt is voor vegetariërs en veganisten en ook nog eens rauwe groentekwaliteit heeft.

Onze combinatie van yamswortel en isoflavonen

De yamswortel wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. Naast waardevolle voedingsvezels bevatten yamswortels, net als macawortels, veel verschillende voedingsstoffen en vitale stoffen. Een belangrijk ingrediënt van de yamswortel is diosgenine. Voor ons product Isoflavon 300 Wild Yams hebben we diosgenine gecombineerd met isoflavonen uit soja en rode klaver, evenals vitamine D en foliumzuur. Zo combineert onze Isoflavon 300 Wild Yams de voordelen van beide wortels in één product. Dit voedingssupplement dekt bijvoorbeeld de verhoogde foliumzuurbehoefte van zwangere vrouwen of zogende moeders. Als u een persoonlijk advies wilt, meer wilt weten over onze producten of ons een vraag wilt stellen, kunt u natuurlijk ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Wij, van BioProphyl®, willen met onze hoogwaardige en natuurlijke voedingssupplementen een bijdrage leveren om u en uw gezondheid op een natuurlijke manier dagelijks te ondersteunen.