Huid en haar Huid en haar

Huid en haar als een spiegel van ons welzijn

Niet voor niets wordt onze huid beschouwd als de "spiegel van onze ziel" - als we bijvoorbeeld last hebben van aanhoudende stress, dan is dat ook te zien aan ons uiterlijk - de huid ziet er grijzig uit en het haar verliest zijn glans. Reactieve zuurstofverbindingen, de vrije radicalen, worden beschouwd als de belangrijkste oorzaak van huidveroudering. Deze worden gecreëerd als natuurlijke bijproducten van de stofwisseling en nemen belangrijke taken over, bijvoorbeeld door ziekteverwekkers af te weren en onschadelijk te maken. Negatieve stress kan echter de vorming van radicalen versterken. Het lichaam kan de overvloedige radicalen niet meer absorberen en de cellen kunnen beschadigd raken. Om uw cellen te beschermen, moet u proberen de stress op de lange termijn te verminderen. Daarnaast kunt u met hoogwaardige voedingssupplementen bijdragen aan de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Het menselijk lichaam kan geen elementaire vitale stoffen, zoals de antioxidant vitamine C, in zijn eentje produceren. Deze moeten dagelijks bij het eten worden meegenomen. Naast onze Acerola-producten zit er ook vitamine C in onze OPC 120 plus Acerola, een druivenpitextract dat we u al 20 jaar lang in bewezen, gecertificeerde kwaliteit aanbieden.

Onze BIO gerstegras - een bekende superfood

Onze producten, zoals onze OPC120 plus acerola, zijn natuurlijk geen vervanging voor een gezonde en evenwichtige voeding, waarmee we onze dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen en sporenelementen dekken. Als natuurlijke voedingssupplementen kunnen ze echter de dagelijkse voeding aanvullen en verbeteren volgens de individuele behoeften. Hiervoor bieden wij u bijvoorbeeld ons BIO gerstegras in poedervorm aan. Dit zoete gras, vaak aangeduid als superfood, komt uit de Duitse teelt en is uitstekend geschikt om te roeren in koude dranken en voor gevarieerde smoothies. Kijk maar eens rond in onze winkel en u vindt vast en zeker het juiste product voor uw speciale behoeften.

Astaxanthine met vitamine E - de natuur als bron voor onze producten

Om u snel te helpen en gemakkelijk het juiste voedingssupplement voor uw behoeften te vinden, hebben we onze onlineshop voor u gesorteerd op basis van de toepassingsgebieden. Op het gebied van huid en haar vindt u onze beproefde OPC en Astaxanthine, een carotenoïde geëxtraheerd uit de microalg Haematococcus pluvialis. Al onze producten bevatten uitsluitend gecertificeerde ingrediënten en zijn vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Heeft u een vraag over een product of heeft u advies nodig? U kunt ons een e-mail sturen naar [email protected]