Immuunsysteem Immuunsysteem

Versterking van het immuunsysteem: vertrouwen in de natuur

Een versterking van het immuunsysteem wordt ons vaak gesuggereerd: Alledaagse ziekten zoals verkoudheiden krijgen ons allemaal wel eens te pakken. Als we dan naar de dokter gaan, adviseert hij ons meestal om ons immuunsysteem te versterken, naast slijmoplossende of koortswerende medicatie. Maar hoe kunnen we de tijd vinden om alle relevante voedingsstoffen op regelmatige basis op te nemen tijdens een stressvolle werkdag en in het gezinsleven? Wij van BioProphyl® willen u helpen en u via onze Onlineshop de mogelijkheid bieden om uzelf optimaal te voorzien van alle belangrijke voedingsstoffen en vitale stoffen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. In dit toepassingsgebied hebben we alle relevante producten voor het versterken van het immuunsysteem samengesteld – neem de tijd om rond te kijken en het voedingssupplement te vinden dat bij u past.

Vertrouwen in hoge kwaliteit en natuurlijke ingrediënten

Vitamine C is een van de belangrijkste vitale stoffen voor de versterking van het immuunsysteem. Maar welke groenten en fruit zijn bijzonder geschikt als leverancier van vitamine C? Hier is vooral de acerola kers van belang. Onder de inheemse bevolking van Zuid-Amerika is de vrucht altijd beschouwd als een gezonde leverancier van vitaminen, en het vitamine C-gehalte overtreft zelfs dat van de in Europa populaire citrusvruchten. Onze Acerola C Pur bevat alleen het beste van deze kers - en geen kunstmatig toegevoegde vitamine C. Want met de natuur als ons rolmodel staat de hoge kwaliteit en het gebruik van hoogwaardige ingrediënten centraal in al onze producten. Deze belofte loopt door het hele productieproces en door middel van regelmatige batchcontroles kunnen we de kwaliteit van elk afzonderlijk product te allen tijde garanderen.

Voedingssupplementen om het immuunsysteem te versterken - en nog veel meer

Naast producten ter versterking van het immuunsysteem vindt u in onze online shop nog vele andere producten voor diverse toepassingsgebieden. Met behulp van onze voedingssupplementen kunt u zich gemakkelijk voorzien van belangrijke vitale en voedingsstoffen. Wij begeleiden u ook graag in het kader van gewichtsvermindering: met ons ProSilhouette® assortiment ondersteunen wij u op een zachte en natuurlijke manier bij het bereiken van het door u gewenste gewicht. Vanzelfsprekend bieden wij u bij alle vragen een individueel telefonisch adviesgesprek aan met onze experts. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via 02656 - 952 380 of per e-mail via ons contactformulier. We kijken er al naar uit om u te ontmoeten!