Botten & Gewrichten Botten & Gewrichten

Botten en gewrichten werken elke dag voor ons

Ons lichaam, met zijn meer dan 200 botten en meer dan 600 spieren, werkt elke dag hard: het gaat mee met elke beweging en draagt ons zo door het leven. Onze botten en gewrichten staan dus bloot aan constante stress. Er zijn echter een aantal vitale stoffen, zoals de sporenelementen zink en mangaan, die kunnen helpen om gezonde botten te behouden en ons bewegingsapparaat te ondersteunen. In de sectie 'Botten en Gewrichten' hebben we een aantal producten samengesteld die dergelijke ingrediënten bevatten.

Ondersteun uw lichaam

Het allerbekendste mineraal om de botten te ondersteunen en tegelijkertijd qua hoeveelheid het belangrijkste in het menselijk lichaam, is het Calcium. Het beïnvloedt echter niet alleen uw botten, maar draagt ook bij aan de normale bloedstolling en de spierfunctie. De Sango koraal bevat calcium en magnesium in een natuurlijke verbinding en geeft met magnesium een extra belangrijk mineraal voor de botten. Het koraalpoeder wordt gekenmerkt door een optimale calcium-magnesium verhouding van 2:1 en een hoge biologische beschikbaarheid en biedt een gemakkelijke manier om het lichaam van natuurlijke mineralen te voorzien. Een andere vitale stof die veel verschillende taken in het lichaam heeft, is vitamine D. Deze vetoplosbare vitamine ondersteunt onder andere ook het onderhoud van de botten, heeft een functie bij de celdeling en draagt bij aan een goed functionerend immuunsysteem.

Met vitale stoffen tegen osteoporose

In onze online shop vindt u ook vitale stofcombinaties voor de dieetbehandeling van osteoporose. Als dieetvoeding voldoen deze aan de speciale voedingsbehoeften van de osteoporose-therapie. In onze online shop vindt u niet alleen voedingssupplementen die het behoud van de botten ondersteunen, maar ook vele andere producten voor verschillende toepassingsgebieden. Neem de tijd om rond te kijken en de juiste hoeveelheid vitale en minerale stoffen te vinden voor uw behoeften. Al onze producten worden zonder kunstmatige toevoegingen geproduceerd. Onze natuurlijke grondstoffen worden met de grootste zorg geselecteerd en ondergaan regelmatig kwaliteitscontroles. Op deze manier garanderen wij de pure kwaliteit van onze voedingssupplementen - en dat al 25 jaar lang!