Gewrichtscomplex Glucosamine + Chondroitine
  • 1200 mg glucosaminesulfaat en 600 mg chondroïtinesulfaat per aanbevolen dagelijkse dosis
  • aangevuld met vitamine E en mangaan, wat bijdraagt aan het behoud van gezonde botten en de vorming van bindweefsel
  • Maandelijkse levering met 90 capsules
Artikelnummer: 8540
Inhoud: 83,7 g
Prijs:
€ 21,74 (€ 259,74 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Dit BioProphyl product is gebaseerd op gecertificeerde ingrediënten en is vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Wij raden een regelmatige consumptie aan (gedurende een periode van minstens 3 maanden).

Gewrichtscomplex Glucosamine + Chondroitine met mangaan en vitamine E

Glucosaminesulfaat is een aminosuiker die door het gezonde organisme kan worden gesynthetiseerd uit de componenten van de voedingsmassa en/of direct kan worden opgenomen in de voeding. Zowel glucosamine als chondroïtine zijn natuurlijke componenten van bindweefsel, kraakbeen en gewrichtsvloeistof. In combinatie zijn ze goed geschikt als voedingssupplement, omdat beide stoffen nog klein genoeg zijn voor een goede lichaamsopname en zo de biosynthese van de proteoglycanen met lange ketens dienen.

Het gewrichtscomplex glucosamine chondroïtine wordt zinvol aangevuld met natuurlijke vitamine E en mangaan ter ondersteuning van het bewegingsapparaat.

 

Kwaliteitskenmerken

Het gewrichtscomplex glucosamine + chondroïtine bevat glucosamine en chondroïtine in combinatie met vitamine E en mangaan. Het sporenelement mangaan ondersteunt het behoud van gezonde botten en de vorming van bindweefsel. Vitamine E en mangaan helpen ook de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Elke capsule bevat 400 mg glucosaminesulfaat en 200 mg chondroïtinesulfaat van de hoogste kwaliteit en 12 mg natuurlijke vitamine E en 0,5 mg mangaan. De ontworpen dagelijkse dosis komt overeen met een voedselinname uit het Midden-Europese consumptiepatroon.

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Gewrichtscomplex glucosamine + chondroïtine
ingrediënten 57% glucosaminesulfaat-di-kaliumchloride, 23,8% chondroïtinesulfaat-natrium, gelatine (capsule), 4,5% natuurlijke vitamine E (D-alfa-tocoferolacetaat, dragersilica) vrijgavemiddel rijstextract, 0,47% mangaansulfaat.
Ingrediënten die allergieën & intoleranties kunnen veroorzaken Niet geschikt voor allergieën voor vis en schelpdieren en voor personen die coumarine-anticoagulantia innemen.
Netto vulhoeveelheid 90 capsules = 83,7 g
Aanbevolen dagelijkse inname Neem 3 capsules met een beetje vloeistof bij de maaltijd.
Voedingsstoffen per 3 capsules

Glucosaminesulfaat 1.200 mg, chondroïtinesulfaat 600 mg, natuurlijke vitamine E 36 mg (300% NRV*), mangaan 1,5 mg (75% NRV*).

Naam & adres van het bedrijf

BioProphyl® GmbH - Erlenweg 2 - 56729 Nitz

*NRV = Voedingsstoffenreferentiewaarden volgens (VO (EU)) 1169/2011..

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Bewaren op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kleine kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.