Animicus Intestimmun Basis
  • met probiotische bacterieculturen
  • Optimaal aangepast aan de behoeften van de darm
  • Stimulering van de darmactiviteit door hoogwaardige voedingsvezels
  • Ondersteunt het natuurlijk evenwicht van de darmflora
Artikelnummer: 5001
Inhoud: 540 g
Prijs:
€ 28,68 (€ 53,11 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Animicus Intestimmun Basis Aanvullend diervoeder voor honden om de fysiologische spijsvertering te stabiliseren.

De darm is van elementair belang voor de gezondheid en het welzijn. Het wisselt signalen uit via een verbinding met de hersenen en heeft zelfs zijn eigen immuunsysteem. Een evenwichtige darmflora vormt hiervoor de basis, omdat bepaalde levensstijl- en omgevingsfactoren hierin tot uiting komen. Wij zijn ervan overtuigd dat een goed functionerende darm en een evenwichtige darmflora de basis vormen van een gezond leven. Daarom hebben wij onze Intestimmun Basis ontwikkeld en speciaal aangepast aan de behoeften van onze viervoetige metgezellen.

Animicus Intestimmun Basis combineert waardevolle pro- en prebiotische ingrediënten om spijsverteringsstoornissen tegen te gaan, het natuurlijke evenwicht van de darm te ondersteunen en zo de gezondheid te behouden.

Kwaliteitskenmerken

Een evenwichtig en toereikend voedingsprofiel waarborgt de basisfuncties van het organisme en garandeert de prestaties ervan. In bepaalde situaties - bijvoorbeeld tijdens spel, sport, werk en in geval van ziekte - worden er hogere eisen gesteld aan de stofwisseling, zodat de behoefte van complexe orgaansystemen, zoals het spijsverteringsstelsel, het bewegingsapparaat, het zenuwstelsel en het immuunsysteem of de huid, aan vitaminen, mineralen, spoorelementen en andere functionele voedingsbestanddelen kan toenemen.

Animicus staat niet alleen voor hoogwaardige aanvullende diervoeders. Met ons modulair supplementensysteem willen wij de toegenomen behoeften compenseren door bepaalde nutriënten specifiek aan te vullen, mogelijke tekorten in de voorziening aan te vullen en de dagelijkse individuele behoefte aan nutriënten te verzekeren. Daarbij hebben wij ons geconcentreerd op het spijsverteringsstelsel, omdat zich daar vaak functiestoornissen, bacteriële onevenwichtigheden en dus een verminderde opname van voedingsstoffen en effecten op de algemene gezondheid voordoen. Uit de ervaring van vele dierenartsen en specialisten in diervoeding blijkt dat gerichte voedingssupplementen een waardevol onderdeel vormen van een holistisch therapieconcept.

Onze recepten zijn ontwikkeld met veterinaire ondersteuning. Bij de selectie van grondstoffen en ingrediënten hechten wij groot belang aan de hoogste kwaliteit en zuiverheid en laten wij ons steeds leiden door de huidige wetenschappelijke bevindingen en geldige aanbevelingen voor een gezonde en evenwichtige diervoeding.

Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde darm met een evenwichtige darmflora aan de basis ligt van de gezondheid van het hele organisme. Voor een optimale ondersteuning bevelen wij daarom de combinatie met Animicus KalaDigest aan.

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Animicus Intestimmun Basis
Ingrediënten

Gisten en delen van gisten (met: β-glucaan en mannan-oligosachariden), psylliumschillen, inuline van cichorei, venkel (gemalen)

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 19,6 %, ruw vet 6,1 %, ruwe as 4,3 %, ruwe celstof 1,6 %

Toevoegingsmiddelen per kg

Darmflorastabilisatoren: 42x109 KBE/kg Bacillus subtilis C-3102 (DSM 15544) (4b1820), 42x109 KBE/kg Enterococcus faecium (DSM 10663, NCIMB 10415) (4b1707)

Netto hoeveelheid

540 g

Voedingsadvies
en toepassingspercentage
Instestimmun Basis is geschikt voor honden van alle leeftijden met een risico op, tijdens of na spijsverteringsstoornissen. Voeg het poeder toe aan het dagelijkse voer (nat of droog). De aanbevolen voedingsperiode bedraagt maximaal 4 weken. De aanbevolen dosering is afhankelijk van het gewicht van de hond:

< 5 kg: 4 g
5 tot 10 kg: 6 g
10 tot 20 kg: 10 g
20 tot 30 kg: 14 g
40 tot 50 kg: 17 g
> 50 kg: 20 g

Een afgestreken maatschepje komt overeen met ongeveer 5 g.
Naam en adres van het bedrijf Animicus is een handelsmerk van BioProphyl® GmbH - Erlenweg 2 - 56729 Nitz

Das Füllvolumen kann natürlicherweise variieren. Vor Gebrauch gut durchmischen. Kühl, trocken und außerhalb der Reichweite von Kleinkindern lagern. Ergänzungsfuttermittel sind kein Ersatz für eine ausgewogene und abwechslungsreiche Tierernährung. Die empfohlene tägliche Verzehrmenge darf nicht überschritten werden.