Animicus KalaDigest
  • Speciaal leonardiet met een hoog gehalte aan natuurlijke humusstoffen
  • voor de regulering van metabolisme en spijsvertering
  • Ondersteunt het natuurlijk evenwicht van de darmflora
  • geschikt voor honden met spijsverteringsproblemen
  • zonder kunstmatige toevoegingen en verwerkingsmaterialen, 100 % natuurlijk
Artikelnummer: 5002
Inhoud: 550 g
Prijs:
€ 39,58 (€ 71,96 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Animicus KalaDigest Enkelvoudig diervoeder voor honden voor regulering van de stofwisseling en optimalisering van de spijsvertering

Animicus KalaDigest is bijzonder geschikt voor spijsverteringsgevoelige honden om de spijsvertering en de stofwisseling te ondersteunen en te reguleren. Natuurlijke humusstoffen ondersteunen de slijmvliezen van maag en darmen, bevorderen het fysiologisch evenwicht van de darmflora, dragen bij tot de uitscheiding van ongewenste stoffen, regelen de spijsvertering en de voedselbenutting en verbeteren op die manier de gezondheid en de werking van het hele maag-darmkanaal.

Kwaliteitskenmerken

Een evenwichtig en toereikend voedingsprofiel waarborgt de basisfuncties van het organisme en garandeert de prestaties ervan. In bepaalde situaties - bijvoorbeeld tijdens spel, sport, werk en ziekte - worden er hogere eisen gesteld aan de stofwisseling, zodat de behoefte van complexe orgaansystemen, zoals het spijsverteringsstelsel, het bewegingsapparaat, het zenuwstelsel en het immuunsysteem of de huid, aan vitaminen, mineralen, spoorelementen en andere functionele voedingsbestanddelen kan toenemen.

In ons Animicus KalaDigest maken we gebruik van natuurlijke bronnen uit de natuur. De vele positieve eigenschappen van hoger-moleculaire humusstoffen op de gezondheid van het organisme zijn reeds aangetoond in talrijke studies, alsook in de praktijk. Bij de selectie van de grondstoffen en ingrediënten hechten wij groot belang aan de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Het poeder is vrij van additieven en verwerkingsstoffen, en vrij van allergenen en gluten.

Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde darm met een evenwichtige darmflora aan de basis ligt van de gezondheid van het hele organisme. Voor een optimale ondersteuning raden wij daarom aan het te combineren met Animicus Intestimmun Basis.

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Animicus KalaDigest
Ingrediënten

Cellu-Ligno koolstof isolaat (speciaal leonardiet; CLK-WH67)

Analytische bestanddelen

Ruwe celstof 5,6 %

Netto hoeveelheid

550 g

Fütterungsempfehlung
Voedingsadvies
en toepassingspercentage
KalaDigest is geschikt voor honden van alle leeftijden. Voeg het poeder toe aan het dagelijkse voer (nat of droog). Bied voldoende vloeistof aan. Zowel korte- als langetermijngebruik is mogelijk. Het wordt aanbevolen de dagelijkse dosis over de dag te spreiden.

De aanbevolen dagelijkse dosis is 1 g per kg lichaamsgewicht.

Een afgestreken maatschepje komt overeen met ongeveer 5 g.
Naam en adres van het bedrijf Animicus is een handelsmerk van BioProphyl® GmbH - Erlenweg 2 - 56729 Nitz

Het vulvolume kan natuurlijk variëren. Goed mengen voor gebruik. Bewaren op een koele, droge plaats buiten het bereik van kleine kinderen. Aanvullende diervoeders zijn geen substituut voor een evenwichtige en gevarieerde voeding van de dieren. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.