OPCpur
  • Beschikbaar vanaf verwacht: 14.04.2022
  • 120 mg zuivere OPC uit de zaden van Franse druiven
  • ook geschikt voor fructose-intolerantie
  • Vervaardiging uitsluitend in Frankrijk en Duitsland zonder gebruik van additieven (zoals siliciumdioxide of magnesiumstearaat)
  • Batchgerelateerde analyse om de kwaliteit te bevestigen
  • bewezen vrij te zijn van glyfosaat
  • 60 vegetarische capsules (voldoende voor 1-2 maanden)
Artikelnummer: 8368
Inhoud: 23,7 g
Prijs:
€ 22,98 € 19,84 (€ 837,13 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Dit BioProphyl product is gebaseerd op puur natuurlijke, gecertificeerde ingrediënten uit de conventionele landbouw en is vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

OPCpur De pure kracht van Franse druivenpitten

OPC, oligomere proanthocyanidinen, behoren tot de grote groep van secundaire plantaardige verbindingen waarvan de dagelijkse inname wordt geclassificeerd als aanbevolen door beroepsverenigingen. OPC werd in 1955 ontdekt door Prof. Dr. Jack Masquelier, die bijzonder hoge concentraties ontdekte in de zaden en schillen van druiven. Aangezien deze echter in technologische productieprocessen worden gesorteerd of weggekweekt, kan extra OPC bijzonder nuttig zijn voor de mens (zie de Franse paradox).

Waar u op moet letten bij de aankoop van OPC

Druivenpitextracten zijn verre van OPC's en polyfenolen zijn zeker geen proanthocyanidinen. Als kleine, speciale component behoren OPC's tot de grote groep van secundaire plantencomponenten die door planten worden gevormd, bijvoorbeeld als afweermiddel tegen roofdieren of als groeiregulator. Alleen al de vermelding "druivenpitextract" of het polyfenolgehalte zegt dus weinig over het werkelijke gehalte aan zuivere OPC. Als u voor een OPC-product kiest, dient u rekening te houden met verschillende kwaliteitskenmerken. Het individuele gehalte aan druivenpitextract, polyfenolen, proanthocyanidinen en zuivere OPC moet worden vermeld. Een batchgerelateerd analysecertificaat waarin de afzonderlijke ingrediënten worden vermeld, geeft u zekerheid. Daarnaast moet een grondstof ook worden getest op mogelijke besmetting met zware metalen en bestrijdingsmiddelen. Speciale aandacht moet hier worden besteed aan de controle op glyfosaat, aangezien dit vaak niet is opgenomen in de standaardtests. Onze OPC-producten worden onderworpen aan deze aanvullende analyse en zijn aantoonbaar vrij van pesticiden en glyfosaat.

Kwaliteitskenmerken

Nu ook verkrijgbaar zonder acerolapoeder: 120 mg pure OPC per capsule, die door het toedienen van acerola ook door mensen met fructose-intolerantie kan worden geconsumeerd.
De totale polyfenolen, gebaseerd op het druivenpitextract in de capsule (300 mg/capsule), zijn 100% = 300 mg per capsule. De totale hoeveelheid proanthocyanidinen bedraagt ten minste 210 mg per capsule. U kunt het resultaat hier bekijken:

Batchanalyse OPCpur: Elke batch wordt getest op polyfenolen, proanthocyanidinen en oligomere proanthocyanidinen (OPC) door een neutraal laboratorium. De huidige partijanalyse, gebaseeop het extract van de druivenpitten in elke capsule (300 mg/capsule), kunt u hier hier vinden.

Al meer dan 20 jaar gecertificeerde kwaliteit

Het extract wordt verkregen zonder het gebruik van organische oplosmiddelen en 100% met water. Deze procedure is wetenschappelijk erkend en de stof kan zeer nauwkeurig worden gedetecteerd met behulp van spectrofotometrische methoden. Door het gebruik van vulstoffen en additieven zoals magnesiumstearaat en het gebruik van puur natuurlijke stoffen wordt een residu-vrij natuurproduct van de hoogste kwaliteit bereikt, wat wordt gedocumenteerd door middel van analysecertificaten van de partij. OPCpur wordt uitsluitend in Duitsland geproduceerd. Het is dus geen mogelijk importproduct.

De productie wordt uitgevoerd volgens gestandaardiseerde procedures, waarvan de naleving voortdurend wordt gecontroleerd door onze apotheker. De constante kwaliteit van het product wordt gewaarborgd door de eindcontrole van elke partij.

 

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product OPCpur
ingrediënten

75,9 % polyphenolisch druivenpitextract* (OPC-gehalte: 120 mg), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige cellulosecapsule).

*Van conventionele landbouw.

Ingrediënten die allergieën & intoleranties kunnen veroorzaken geen
Netto vulhoeveelheid 60 vegetarische capsules = 23,7 g
Aanbevolen dagelijkse inname Neem 1 - 2 capsules met een beetje vloeistof bij of na de maaltijd.
Voedingsstoffen per capsule
(per 2 capsules)
300 mg (600 mg) polyphenolhaltiger Traubenkernextrakt mit 120 mg (240 mg) OPC (= oligomeres Proanthocyanidin)
Naam & adres van het bedrijf BioProphyl® GmbH - Erlenweg 2 - 56729 Nitz

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse inname niet. Bewaren op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kleine kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.