Sango Koraal Maritime
  • 1.000 mg zuiver natuurlijk Sango koraalpoeder, verwerkt zonder toevoegingen (zoals kiezelzuur of magnesiumstearaat)
  • Sango koraal bevat natuurlijk calcium en magnesium in een optimale verhouding
  • Calcium en magnesium ondersteunen het behoud van de normale botten en spierfunctie
  • van het behoud van de biosfeer onder strenge officiële controle direct uit de zee zonder de levende koralen te beschadigen
  • 90 vegetarische capsules
Artikelnummer: 8770
Inhoud: 100,8 g
Prijs:
€ 28,68 (€ 284,52 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Dit BioProphyl product is gebaseerd op gecertificeerde ingrediënten en is vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Wij raden een regelmatige consumptie aan (gedurende een periode van minstens 3 maanden).

Sango Koraal Maritime De natuurlijke calcium-magnesium bron

Sango koraalpoeder van Okinawa bevat de basismineralen calcium en magnesium in een natuurlijke samenstelling. Door hun speciale opstelling zijn deze natuurlijke mineralen in geïoniseerde vorm aanwezig, wat zorgt voor een optimale biobeschikbaarheid. In het menselijk organisme zijn calcium en magnesium betrokken bij een veelheid aan stofwisselingsprocessen:

Ons Sango Coral Powder komt uit Okinawa, het "Eiland van de Honderdjarige". Inderdaad, Okinawa is de thuisbasis van de oudste mensen ter wereld. Ze schrijven dit toe aan de samenstelling van het Sango koraal met meer dan 70 mineralen en sporenelementen, naast een gezonde voeding, een positieve levensstijl en een fysiek actief leven.  

Sango Coral zeecapsules van BioProphyl® zijn een gemakkelijke manier om het lichaam te voorzien van een verscheidenheid aan natuurlijke, basismineralen.

Kwaliteitskenmerken

Sango Coral Maritime van BioProphyl® bevat het originele en puur natuurlijke Sango Coral Powder SMP (Sango Mineral Powder), dat direct afkomstig is van de zeebodem van de subtropische Okinawa. Dit koraalpoeder wordt vooral gekenmerkt door zijn optimale calcium-magnesium verhouding van "2:1" en een hoge biologische beschikbaarheid. De minerale samenstelling is ongeveer 24% natuurlijk calcium en ongeveer 11% natuurlijk magnesium.

De biosfeer-besparende oogst wordt onder strenge officiële controle direct vanuit de zee uitgevoerd zonder de levende koralen te beschadigen.

Opmerking: Studies tonen aan dat door de grote afstand tussen Okinawa en Fukushima geen radioactieve besmetting van de koralen heeft plaatsgevonden. Het eiland Okinawa ligt meer dan 1700 km ten zuidwesten van Fukushima. Het radioactieve veld daarentegen beweegt zich in oostelijke richting met de oceaanstroom richting de VS. Bovendien leidt de sterke vermenging van de Stille Oceaan door oceanische wervelingen tot een snelle verdunning van het radioactieve water. Zo zijn bijvoorbeeld waarden van 3-5 becquerel per kubieke meter water bepaald als maximale waarden voor Canada. Ter vergelijking: de Canadese maximumwaarde voor drinkwater. Dit is 10.000 Becquerel per kubieke meter. In principe is er dus geen sprake van een radioactieve besmetting van het Sango koraal.

 

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Sango Koraal Maritime
ingrediënten 89,2% Sango koraalpoeder, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige cellulose capsule).
Ingrediënten die allergieën & intoleranties kunnen veroorzaken geen
Netto vulhoeveelheid 90 vegetarische capsules = 100,8 g
Aanbevolen dagelijkse inname Neem 3 x 1 capsule met wat vloeistof bij de maaltijd.
Voedingsstoffen per 3 capsules Calcium 700 mg (87,5% NRV*), magnesium 300 mg (80% NRV*).
Naam & adres van het bedrijf BioProphyl® GmbH- Erlenweg 2 - 56729 Nitz

*NRV = Voedingsstoffenreferentiewaarden volgens (VO (EU)) 1169/2011.

De aangegeven, aanbevolen dagelijkse hoeveelheid mag niet worden overschreden. Bewaren op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kleine kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.