Animicus Vicoplex B
  • bevat alle 8 B-vitamines
  • ter ondersteuning van het zenuwstelsel, de psyche en de stofwisseling
  • aangevuld met de traditioneel gebruikte kruiden valeriaan en citroenmelisse
  • vooral geschikt voor nervositeit en onevenwichtigheid
  • ideaal als aanvulling op het dagelijkse rantsoen
Artikelnummer: 5004
Inhoud: 450 g
Prijs:
€ 26,12 € 10,45 (€ 23,22 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Animicus Vicoplex B Aanvullend diervoeder voor honden om de vitamine B voorziening te optimaliseren

Animicus Vicoplex B bevat alle 8 B-vitamines als essentieel onderdeel van een evenwichtige voeding. Zij ondersteunen het zenuwstelsel, de psyche, de stofwisseling en het immuunsysteem en helpen een gezonde, evenwichtige darmflora in stand te houden. Ons B-complex is aangevuld met hoogwaardige kruidenpoeders van valeriaan en citroenmelisse, waardoor het bijzonder geschikt is bij nervositeit en onevenwichtigheid. Biergist, dat rijk is aan voedingsstoffen en vitale stoffen, rondt het recept perfect af, waardoor het poeder een uitstekende dagelijkse aanvulling op het rantsoen vormt.

Kwaliteitskenmerken

Een evenwichtig en toereikend voedingsprofiel waarborgt de basisfuncties van het organisme en garandeert de prestaties ervan. In bepaalde situaties - bijvoorbeeld tijdens spel, sport, werk en in geval van ziekte - worden er hogere eisen gesteld aan de stofwisseling, zodat de behoefte van complexe orgaansystemen, zoals het spijsverteringsstelsel, het bewegingsapparaat, het zenuwstelsel en het immuunsysteem of de huid, aan vitaminen, mineralen, spoorelementen en andere functionele voedingsbestanddelen kan toenemen.

Animicus Vicoplex B is ontwikkeld met veterinaire ondersteuning en is gebaseerd op nutriëntrijk biergist, dat gekenmerkt wordt door een hoog vitamine B-gehalte. Het complex bevat alle 8 B-vitaminen als essentieel onderdeel van een evenwichtig voederrantsoen. Zij ondersteunen de werking van het zenuwstelsel, de psyche, de stofwisseling en het immuunsysteem en dragen bij tot de instandhouding van een gezonde, evenwichtige darmflora. De fijn afgestemde combinatie van voedingsstoffen wordt aangevuld met hoogwaardige, traditioneel gebruikte kruidenpoeders van valeriaan en citroenmelisse, waardoor het bijzonder geschikt is bij nervositeit en onevenwichtigheid.

Onze recepten zijn ontwikkeld met veterinaire ondersteuning. Bij de selectie van grondstoffen en ingrediënten hechten wij groot belang aan de hoogste kwaliteit en zuiverheid en laten wij ons steeds leiden door de huidige wetenschappelijke bevindingen en geldige aanbevelingen voor een gezonde en evenwichtige diervoeding. Vicoplex B is bovendien vrij van additieven en verwerkingsstoffen en vult het dagelijkse rantsoen dus optimaal aan.

Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde darm met een evenwichtige darmflora aan de basis ligt van de gezondheid van het hele organisme. Voor een optimale ondersteuning bevelen wij daarom de combinatie met Animicus Intestimmun Basis aan.

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Animicus Vicoplex B
Ingrediënten

Gist, valeriaanpoeder (gemalen), citroenmelisse (gemalen)

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 36,5 %, ruw vet 0,0 %, ruwe as 7,95 %, ruwe celstof 1,64 %

Nutritionele toevoegingsmiddelen per kg

Vitaminen, provitaminen en chemisch welbepaalde stoffen met een gelijkaardige werking: biotine (3a880) 4. 000 μg, foliumzuur (3a316) 40 mg, vitamine B1 uit thiaminemononitraat (3a821) 75 mg, vitamine B2 uit riboflavine (3a825i) 176 mg, vitamine B6 uit pyridoxinehydrochloride (3a831) 75 mg, vitamine B12 uit cyanocobalamine 1.200,0 μg, niacinamide (3a315) 500 mg, calcium-D-pantothenaat (3a841) 500 mg.

Netto hoeveelheid

450 g

Voedingsadvies
en toepassingspercentage
Vicoplex B is geschikt voor honden van alle leeftijden. Voeg het poeder toe aan het dagelijkse voer (nat of droog). De aanbevolen dosering is afhankelijk van het gewicht van de hond:

< 5 kg: 3 g
5 tot 10 kg: 5 g
10 tot 20 kg: 9 g
20 tot 30 kg: 12 g
40 tot 50 kg: 15 g
> 50 kg: 17 g

Een afgestreken maatschepje komt overeen met ongeveer 7 g.
Naam en adres van het bedrijf Animicus is een handelsmerk van BioProphyl® GmbH - Erlenweg 2 - 56729 Nitz

Het vulvolume kan natuurlijk variëren. Goed mengen voor gebruik. Bewaren op een koele, droge plaats buiten het bereik van kleine kinderen. Aanvullende diervoeders zijn geen substituut voor een evenwichtige en gevarieerde voeding van de dieren. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.