Voordeelpakket Vitaal Complex
  • een blikje voedingsvezel Vital Complex en 500 g psylliumschillen Plantage ovata in een papieren zak
  • Uw dagelijkse plus in voedingsvezel
  • optimaal aangevuld met vitaminen, mineralen, sporenelementen en waardevolle plantenextracten
Evaluatie: Voordeelpakket Vitaal Complex evalueren.
Artikelnummer: 8261
Prijs:
€ 64,79 € 57,52

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Dit BioProphyl product is gebaseerd op puur natuurlijke, gecertificeerde ingrediënten uit de conventionele landbouw en is vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Wij raden een regelmatige consumptie aan (gedurende een periode van minstens 3 maanden).

Voordeelpakket Vitaal Complex De dagelijkse plus in voedingsvezel

Het pluspunt in voedingsvezel:

1 x Vital Complex vezel en 1 x psylliumschil Plantago ovata

"Mensen die veel vezels consumeren hebben een verminderd risico op veel voedingsgerelateerde ziekten, zoals hoge bloeddruk en coronaire hartziekten". Deze verklaring werd al in 2012 door de Duitse Vereniging voor Voeding gepubliceerd en beveelt een dagelijkse inname van minstens 30 g voedingsvezels aan. Volgens gegevens van de National Consumption Study II bereikt de meerderheid van de bevolking deze aanbevolen richtwaarde echter niet - slechts 25% van de vrouwen en 32% van de mannen bereikt de aanbevolen dagelijkse vezelinname.

Het dekken van de dagelijkse behoefte aan vezels via de voeding is echter vrij complex en vereist een zekere mate van planning: de aanbevolen 30 g kan bijvoorbeeld worden bereikt met drie sneetjes volkorenbrood, een portie fruitmuesli, 2 tot 3 aardappelen, twee wortels, twee koolrabi, een appel en een portie rode vruchtengelei. Met ons vaak hectische dagelijkse leven wordt al snel duidelijk waarom het niet zo gemakkelijk is om de dagelijkse streefwaarde te bereiken.

De combinatie van Fibre Vital Complex en psylliumschillen biedt ondersteuning bij het dekken van de dagelijkse behoefte aan vezels. En dit - opgelost in water - op een zeer eenvoudige en handige manier.

Een deel van het Fibre Vital Complex levert al iets meer dan 50% van de door de Duitse voedingsvereniging (DGE) aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vezels. Door toevoeging van de psylliumschillen, die bijzonder rijk zijn aan voedingsvezels, kan het vezelgehalte worden verhoogd tot tweederde van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid per portie indien nodig. Met de extra vitaminen, mineralen, sporenelementen en plantenextracten in het Vital Complex kunt u uw dagelijkse voeding optimaal aanvullen.

Praktische tip: Door het hoge zwellingsvermogen van psyllium krijgt de vezel Vital Complex na korte tijd een stevigere consistentie. Daarom moet het tot vloeistof geroerde poeder snel worden geconsumeerd. Zorg er bovendien voor dat u na consumptie voldoende vloeistof drinkt.

Wilt u meer informatie over de kwaliteit en de ingrediënten van beide producten? Details vindt u onder de volgende links:

Naar de voedingsvezel Vital Complex

Naar de vlooienzaadschillen