Afdruk

BioProphyl
Bedrijfsadres / bedrijfspand BioProphyl® GmbH
Erlenweg 2
56729 Nitz
Duitsland
Tel.: 02656 / 952 380
Fax: 02656 / 952 381
Aanwezigheid op het internet: www.bioprophyl.be
E-mail: [email protected]
Kantooruren Mo. – Fr. van 8.30 – 17.00 uur
Bankgegevens Eigenaar: BioProphyl GmbH
Instituut: Volksbank RheinAhrEifel
IBAN: DE49 5776 1591 0536 5973 00
BIC: GENODED1BNA
Algemeen directeur Dennis Devooght, Ingomar Devooght
Handelsregister HRB 12657, Lokale rechtbank Wittlich
Identificatienummer voor de belasting over de toegevoegde waarde DE149265223
BIO-Certificatie-instelling Gecertificeerd volgens EG-Öko-VO, DE-ÖKO-013
Contactpersoon voor technische problemen [email protected]

Verantwoordelijkheidsgebied: Het impressum is alleen geldig voor de aanwezigheid op het internet op het adres: http://www.bioprophyl.be.

Afbakening: Deze internetaanwezigheid maakt deel uit van het internet en is daarom gekoppeld aan externe websites die op elk moment kunnen veranderen en daarom niet onder dit verantwoordelijkheidsgebied vallen en waarop de volgende informatie niet van toepassing is. Het feit dat de links niet in strijd zijn met de moraal of de wet werd precies één keer gecontroleerd voordat ze hier werden opgenomen. Dergelijke links, die naar externe websites leiden, zijn te herkennen aan het feit dat er een andere domeinnaam wordt gebruikt dan die welke in het verantwoordelijkheidsgebied (zie hierboven) is vermeld.

Online geschillenbeslechting: De Europese Commissie heeft een internetplatform opgericht voor online geschillenbeslechting. Het doel is om consumenten en handelaren in staat te stellen om geschillen met betrekking tot onlineverkoopcontracten of onlinedienstencontracten eenvoudig, efficiënt, snel en buitengerechtelijk te beslechten. Het platform is toegankelijk via de website http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Het bedrijf BioProphyl GmbH ziet af van de vrijwillige deelname aan geschillenbeslechtingsprocedures voor een consumentenarbitragecommissie.