Onze Nieuwsbrief

Voedingssupplementen als een gezinsopdracht

Beste klanten en bezoekers,

U wilt ons aanbod en u wilt altijd op de hoogte zijn van nieuws en acties? Met onze nieuwsbrief sturen wij u graag aantrekkelijke aanbiedingen, informatie over nieuwe producten en spannend nieuws uit de wereld van de voedingssupplementen. Als klein geschenk en als dank voor uw interesse ontvangt u een eenmalige waardebon van 5,- € voor uw volgende aankoop in onze online shop.

Hoe kan ik me inschrijven voor de nieuwsbrief?

U heeft twee mogelijkheden om u te abonneren op de nieuwsbrief:

  1. Heeft u al een klantaccount? Dan kunt u eenvoudigweg inloggen in het onderstaande veld of in uw klantaccount. Hiervoor moet u eenvoudigweg de haak in de Nieuwsbrief sectie instellen en op de knop “Opslaan” drukken. Daarna ontvangt u een e-mail met het verzoek om uw inschrijving te bevestigen. Na het indrukken van de bijgevoegde link ontvangt u een tweede e-mail met de bevestiging van uw registratie en uw vouchercode.
  2. Heeft u nog geen klantaccount? Voer uw e-mailadres in het onderstaande veld in en klik op de knop “Registreren”. Vervolgens ontvangt u eerst een e-mail met het verzoek om uw registratie te bevestigen en vervolgens ontvangt u in een tweede e-mail uw vouchercode.
Instemming en herroeping

Met het versturen van het formulier gaat u ermee akkoord dat BioProphyl GmbH u per e-mail nieuws en actuele informatie over promoties, productnieuws en alles rond de thema’s evenwichtige voeding en voedingssupplementen toestuurt. U kunt uw toestemming te allen tijde per e-mail aan ons of in uw gebruikersaccount intrekken. Meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u in onze verklaring inzake gegevensbescherming..

Informatiebrieven

Vanaf nu ontvangt u nieuws en actuele informatie over promoties, nieuwe producten en alles wat te maken heeft met evenwichtige voeding en voedingssupplementen.

Hoe vaak ontvang ik de nieuwsbrief?

Naast de hoge kwaliteitsnormen van onze producten houdt de filosofie van ons familiebedrijf ook in dat we onze klanten en geïnteresseerde lezers niet overspoelen met constante e-mails, maar hen alleen voorzien van geselecteerde informatie. Daarom sturen we onze nieuwsbrief meestal maar één of twee keer per maand.

Kan ik mijn voucher direct na registratie inwisselen?

De vouchercode is direct na ontvangst beschikbaar voor uw aankoop. Houd er echter rekening mee dat het alleen kan worden ingewisseld in onze online shop.

Ik wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen en wil me uitschrijven.

Het is jammer dat u zich wilt afmelden voor onze nieuwsbrief. We willen graag weten waarom u niet meer door ons geïnformeerd wilt worden. Stuur ons gewoon een korte e-mail naar [email protected]. Bedankt.

U heeft drie opties om uit te loggen:

1. via uw klantaccount
Roep het klantenoverzicht op in uw account (Mijn overzicht). Scroll naar de sectie “Mijn gegevens” en klik op “Uitschrijven” in de nieuwsbrief. Verwijder dan het vinkje bij “Nieuwsbrief” en klik op “Opslaan”.

2. Over de nieuwsbrief
Elke nieuwsbrief bevat een link om je uit te schrijven. Als u op deze link klikt, ontvangt u in de toekomst geen verdere informatie meer van ons.

3. Via e-mail
Stuur ons een e-mail naar [email protected] met de opmerking dat u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen. Wij zeggen dan graag het abonnement voor u op.

 

Heeft u vragen over het proces? We zijn hier voor jou. Stuur ons een e-mail naar [email protected].

Uw BioProphyl-familie