Kerstmis special

Special offers

Paquets d'avantages


Onze aanbiedingen, nieuwigheden en voordeelpakketten

In de zoektocht naar een natuurlijk en verstandig voedingssupplement voor uw individuele behoeften is zorgvuldig onderzoek aan te bevelen en wordt dit tegenwoordig steeds belangrijker vanwege het grote aantal producten en het soms verwarrende aanbod. Daarom is het belangrijk dat u de tijd neemt om producten te vergelijken en het product te vinden waarbij u zich prettig voelt.

Want ook bij ons wordt het ontstaan van een nieuw product altijd voorafgegaan door uitgebreid onderzoek naar de grondstoffen en het nut van het voedingssupplement. Alleen met behulp van dit voorwerk kunnen we voldoen aan onze claim - onze BioProphyl kwaliteit - om een hoogwaardig en zuiver product te kunnen aanbieden.

Het is ons streven om u te helpen bij uw keuze voor een geschikt voedingssupplement. Meer informatie over onze motivatie, onze producten en ons advies vindt u bij 'Over ons' en in onze BioProphyl kwaliteit.

Hier willen we u de nieuwste "nakomelingen" van de BioProphyl familie aanbieden tegen een introductieprijs en een selectie van onze gewaardeerde en bekende voedingssupplementen tegen een speciale aanbiedingsprijs.

Bijna al onze voedingssupplementen zijn puur natuurlijke producten. Op basis van wetenschappelijke studies bevelen wij daarom een regelmatige consumptie over een periode van ten minste drie maanden aan. Wij hebben hierover nagedacht en willen u graag onze voordeelpakketten aanbieden - bijvoorbeeld ons OPC120 Driemaandenpakket of ons Oefenprogramma. Op deze manier ondersteunen wij u bij het behouden en zelfs verbeteren van uw welzijn en vitaliteit op lange termijn, en kunnen wij u ook iets anders aanbieden tegen een redelijke prijs.

Kunt u uw favoriete product niet vinden als voordeelpakket? Kijk dan op de bijbehorende productpagina om te zien of u onze staffelprijzen kunt krijgen als u meerdere eenheden koopt.

Of heeft u nog meer vragen en wilt u meer weten over een specifiek product? Stuur een e-mail naar onze voedingsdeskundigen op [email protected]. We zijn er voor u!

Wist je dat al?
Wij informeren u graag met onze nieuwsbrief over nieuwe producten, onze actuele aanbiedingen en interessant nieuws uit de wereld van de voedingssupplementen. Als klein geschenk en als dank voor uw interesse ontvangt u een eenmalig inwisselbare waardebon van 5,- € voor uw volgende aankoop in onze online shop.