Over ons

Wij, de BioProphyl® GmbH, ontwikkelen, produceren en distribueren sinds 1991 hoogwaardige, nuttige voedingssupplementen, waarvan de componenten tegenwoordig een belangrijke pijler zijn voor het behoud van onze gezondheid en vitaliteit – en dus voor meer levenskwaliteit.

In jarenlange samenwerking met gezondheids- en voedingsdeskundigen hebben wij ons tot doel gesteld u te ondersteunen in een evenwichtige voeding, d.w.z. een voeding die rijk is aan voedingsstoffen en vitale stoffen, met natuurlijke voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit en in de zuiverste vorm.

Onze bedrijfsnaam BioProphyl staat voor biologische prophylaxe en belichaamt onze motivatie met waardevolle en optimale aanvulling van uw dagelijkse voeding om een vaak aanwezig tekort aan voedingsstoffen en voedingsvezels te compenseren en zo mogelijke deficiëntieverschijnselen en voedingsgerelateerde ziekten te voorkomen.

Daarom hechten wij de hoogste waarde aan de zingeving, effectiviteit en natuurlijkheid van onze producten – in lijn met onze claim “De natuur als model”. Tekorten in het milieu worden niet gecompenseerd. Daarnaast worden de door ons gebruikte grondstoffen, bij voorkeur afkomstig van gecontroleerde biologische teelt of biofermentatieve productie, met de grootste zorg geselecteerd en door onafhankelijke laboratoria getest op zware metalen, bestrijdingsmiddelen en microbiologische besmetting. Op deze manier garanderen wij een constante hoge en zuivere kwaliteit van onze producten.

Ons familiebedrijf in de tweede generatie bevindt zich in het idyllische Eifeldorp Nitz – gelegen in de vulkaaneifel met zijn unieke landschap. Wij leveren aan alternatieve geneeskundigen, apothekers en therapeuten, maar ook aan eindklanten en aan de detailhandel en de groothandel.

Wij zijn uw partner voor hoogwaardige voedingssupplementen met als doel uw welzijn te behouden en te verbeteren. Uw gezondheid ligt ons na aan het hart. We zijn er voor u!

Uw BioProphyl-familie