Verzending en betaling

Leverings- en betalingsvoorwaardenn

Verzending

Verzendkosten

Wij versturen al onze pakketten verzekerd en rekenen de volgende verzendtarieven aan:

Land Verzendkosten Gratis verzending
België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland 3,95 € vanaf 50,00 €
Oostenrijk 6,90 € vanaf 100,00 €
Alle overige landen in Europa en Zwitserland 9,70 €

Voor leveringen buiten de EU kunnen aanvullende douanerechten worden geheven. Voor leveringen buiten Europa kunt u contact met ons opnemen voor prijsinformatie. Zonder voorafgaand overleg moeten we een vast bedrag van 58,- EUR in rekening brengen voor een levering buiten Europa.

Opmerking voor leveringen naar Duitsland: Voor geselecteerde producten kunnen de verzendkosten lager zijn dan hierboven aangegeven of in het geheel niet van toepassing zijn vanwege speciale reclamemaatregelen en aanbiedingen. In deze gevallen vindt u meer informatie op de desbetreffende productpagina’s.

Tip voor onze klanten in Zwitserland: Bestel tegen lage verzendkosten via de Zwitserse online shop.


Leveringsvoorwaarden & leveringstype

De levering van BioProphyl® producten vindt plaats volgens de bestel- en betalingsvoorwaarden in de huidige versie. Een levering vindt plaats binnen vijf (5) werkdagen, tenzij anders vermeld voor het product, waarbij de werkdagen maandag tot en met vrijdag zijn, met uitzondering van feestdagen. In het geval van een vooruitbetaling per bankoverschrijving begint de termijn te lopen op het moment dat de betalingsopdracht aan de overschrijvende bank wordt verstrekt. Voor alle andere soorten betalingen bij het sluiten van het contract.

Uw bestelling wordt meestal in één enkele zending (één pakket) bij u afgeleverd. Indien bepaalde producten, bijvoorbeeld door hun grootte of gebrek aan beschikbaarheid, afzonderlijk verpakt of vervoerd moeten worden, zijn ook deelzendingen mogelijk. Wij dragen de kosten voor de verzendkosten van de deellevering(en), zodat u geen extra kosten hoeft te maken.

Bankgegevens

Eigenaar: BioProphyl GmbH
Instituut: Volksbank RheinAhrEifel
IBAN: DE49 5776 1591 0536 5973 00
BIC: GENODED1BNA

Om de verschillende betaalmethoden te kunnen kiezen, moet u na het vullen van de winkelwagen op de knop “Afrekenen” klikken. U wordt dan gevraagd zich te registreren of in te loggen op uw bestaande gebruikersaccount. Na het invoeren van de verzendgegevens kunt u nu kiezen tussen de verschillende betaalmethoden:

Automatische incasso SEPA-incasso Voor uw veiligheid worden wij door onze partner Secupay ondersteund bij de verwerking van SEPA-incasso’s.
VisaMastercardAmerican Express Creditcard Visa, Mastercard of American Express worden geaccepteerd. Voor uw veiligheid worden wij door onze partner Payone ondersteund bij de verwerking van creditcardbetalingen.
Paypal PayPal Met PayPal is betaling per creditcard mogelijk. Onder andere Visa, Mastercard en American Express worden ondersteund. Meer informatie vindt u bij onze partner PayPal.
Paypal Bancontact Betaal gemakkelijk met Bancontact. Gewoon per app via QR-code of direct online. Na het bestelproces wordt u doorgestuurd naar de verwerking met Bancontact.

Verzendingen buiten Duitsland, Benelux, Oostenrijk en Zwitserland zijn alleen mogelijk tegen vooruitbetaling of PayPal en worden uitsluitend in euro’s gefactureerd. In bepaalde gevallen is ook betaling met een creditcard mogelijk. Wij informeren u graag als u gebruik wilt maken van deze functie. Let erop dat u de IBAN- en SWIFT-codes voor internationale bankoverschrijvingen aangeeft, anders worden er bankkosten in rekening gebracht, die wij u in rekening moeten brengen. Alle prijzen zijn inclusief de wettelijke BTW zonder verzendkosten.

Bestelmogelijkheden

Wij bieden u de volgende bestelmogelijkheden:

  • via onze Online-Shop
  • per bestelformulier
  • per e-mail aan [email protected]
  • per telefon op +32 (0) 16 98 11 29