Libido & Vruchtbaarheid Libido & Vruchtbaarheid

Het stimuleren van het libido voor een bevredigende relatie

Seksueel verlangen, het zogenaamde libido, is gebaseerd op zowel psychologische als hormonale factoren en is ook afhankelijk van de stofwisseling. Steeds vaker maken mensen die in de bloei van hun leven staan melding van een verlies aan libido, hoewel de oorzaken daarvan talrijk en gevarieerd zijn. Zo kan stress in het dagelijks leven al een trigger zijn voor het gebrek aan verlangen. Maar leeftijdsgebonden hormoonveranderingen zijn ook een mogelijke factor die het verlangen naar seksuele saamhorigheid kan temperen.

Als je libido afneemt, kan dit een gelukkige relatie onder druk zetten. De getroffen partner kampt met verlies en zoekt vaak de oorzaken in zichzelf of in het partnerschap. Liefde en genegenheid voor de partner is onbetwist.

Er is een verscheidenheid aan planten, waarvan sommige al eeuwenlang een afrodiserend effect zouden hebben, maar die in onze regio nog steeds weinig bekend zijn. Of ken je de Peruaanse "magic cure for love", de Macawortel, uit de Andes? In het land van herkomst wordt gezegd dat deze wortel alleen door echtparen gedurende lange tijd mocht worden gegeten. De koloniale immigranten vonden het zelfs zo waardevol dat ze de kleine wortel als reguliere valuta erkenden.

Beïnvloeding van de vruchtbaarheid met voedingsstoffen en vitale stoffen

Het is geen geheim dat een gezonde levensstijl en een evenwichtige toevoer van voedingsstoffen de vruchtbaarheid op een natuurlijke manier kan ondersteunen. Mannen en vrouwen hebben verschillende behoeften aan voedingsstoffen, zodat een individuele, aanvullende toevoer van vitale stoffen nuttig kan zijn.

Het product Magmaar, Mankracht uit de Vulkaaneifel, bijvoorbeeld, is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de mens. Het bevat onder andere de sporenelementen zink en selenium, die voor de mens bijzonder belangrijk zijn. Zink heeft niet alleen een antioxiderende werking, maar draagt ook bij aan het behoud van een normaal testosterongehalte, het mannelijk geslachtshormoon, in het bloed. Selenium daarentegen is nodig voor de productie van sperma. Magmaar kan dus de mannelijke vruchtbaarheid en voortplanting ondersteunen door zijn specifieke samenstelling van waardevolle vitale stoffen.

Ontdek het toepassingsgebied libido en vruchtbaarheid

Wij, van BioProphyl®, hebben de natuur als model genomen en produceren hoogwaardige voedingssupplementen die kunnen bijdragen aan het dekken van uw individuele vitale stofbehoeften. We hebben ons assortiment producten in verschillende toepassingsgebieden voor u samengevat. Dit omvat ook het gebied van "libido en vruchtbaarheid". Zo kunt u gemakkelijk het juiste voedingssupplement vinden voor uw behoeften.

Als u vragen heeft over een product of als u individueel advies wilt van onze voedingsdeskundigen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. We zijn hier voor jou.