Animicus Animicus

Aanvullende supplementen voor dieren van hoge kwaliteit

Ons hart klopt voor alle dieren. Omdat de verantwoordelijkheid over onze huisdieren in onze handen ligt, willen we met Animicus dat ze zo goed mogelijk ondersteund worden in hun welzijn en gezondheid.

Dierlijk goed!

Animicus staat niet alleen voor hoogwaardige aanvullende dierenvoeding. Met ons modulair aanvullingssysteem willen wij de toegenomen behoeften compenseren, eventuele tekorten in het aanbod aanvullen en de dagelijkse individuele behoefte aan voedingsstoffen verzekeren door een gerichte aanvulling van bepaalde voedingsstoffen. De nadruk ligt op de gezondheid van de darmen, die volgens de laatste wetenschappelijke bevindingen bijzonder wordt aangetast door de moderne voeding.

Optimale ondersteuning van de gezondheid van dieren met voedingssupplementen van BioProphyl

Onze formules zijn ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen. Naast de darmgezondheid ondersteunt ons Animicus-assortiment ook de gezondheid van de huid, vacht, zenuwstelsel, psyche en stofwisseling van uw hond.

Zoals al onze producten wordt Animicus geproduceerd zonder kunstmatige toevoegingen. Bij de selectie van grondstoffen en ingrediënten hechten wij groot belang aan de hoogste kwaliteit en zuiverheid en laten wij ons steeds leiden door de huidige wetenschappelijke bevindingen en geldige aanbevelingen voor een gezonde en evenwichtige dierenvoeding