Animicus Dermafur
  • ideaal supplement ter ondersteuning van de regeneratie van huid en vacht
  • met spirulina als een rijke bron van vitale stoffen
  • zorgvuldig geselecteerde en uitgebalanceerde vitaminen en spoorelementen
  • afgerond met hoogwaardige kruidenpoeders
  • vrij van kunstmatige additieven en toegevoegde suiker
Artikelnummer: 5003
Inhoud: 500 g
Prijs:
€ 26,70 (€ 53,40 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Animicus Dermafur Aanvullend diervoeder voor honden ter ondersteuning van huid en vacht

Animicus Dermafur bevat waardevolle en uitgebalanceerde vitaminen, sporenelementen en secundaire plantaardige stoffen en is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van huid en vacht en het immuunsysteem te ondersteunen. Traditionele geneeskrachtige kruiden en hoogwaardig spirulinapoeder ronden het recept af, waardoor de uitgebalanceerde samenstelling van voedingsstoffen ideaal is als aanvulling en verrijking van het dagelijkse rantsoen.

Kwaliteitskenmerken

Een evenwichtig en toereikend voedingsprofiel waarborgt de basisfuncties van het organisme en garandeert de prestaties ervan. In bepaalde situaties - bijvoorbeeld tijdens spel, sport, werk en in geval van ziekte - worden er hogere eisen gesteld aan de stofwisseling, zodat de behoefte van complexe orgaansystemen, zoals het spijsverteringsstelsel, het bewegingsapparaat, het zenuwstelsel en het immuunsysteem of de huid, aan vitaminen, mineralen, spoorelementen en andere functionele voedingsbestanddelen kan toenemen.

Animicus Dermafur is in samenwerking met dierenartsen speciaal ontwikkeld om de huid en vacht van onze viervoeters te ondersteunen en wordt in Duitsland geproduceerd. De receptuur is gebaseerd op de huidige wetenschappelijke bevindingen en aanbevelingen voor een op de behoeften afgestemde hondenvoeding en bevat fijn uitgebalanceerde vitaminen en sporenelementen in combinatie met de aan vitale stoffen rijke spirulina-algen en hoogwaardige poeders van walnootbladeren, goudsbloembloesems en cistuskruid.

Bij de selectie van de grondstoffen en ingrediënten hechten wij groot belang aan de hoogste kwaliteit en zuiverheid. Het poeder is vrij van hulp- en verwerkingsstoffen en is optimaal geschikt voor langdurige supplementatie.

Wij zijn ervan overtuigd dat een gezonde darm met een evenwichtige darmflora aan de basis ligt van de gezondheid van het hele organisme. Voor een optimale ondersteuning bevelen wij daarom de combinatie met Animicus Intestimmun Basis aan.

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Animicus Dermafur
Ingrediënten

Spirulina, walnoot bladeren, goudsbloem bloesems, cistus kruid

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 47,6%, ruw vet 0%, ruwe as 5,7%, ruwe celstof 1,4%, calcium 0,9%, fosfor 0,5%.

Toevoegingsmiddelen per kg

Vitamine C (3a300) 4.000 mg, vitamine A (3a672) 12.000 μg, vitamine E (3a700) 400 mg, zink als aminozuur-zinkchelaathydraat (3b606) 400 mg, koper als koper II-aminozuurchelaathydraat (3b406) 40 mg, selenium als selenomethionine uit Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3399 (3b812) 2.000 μg

Netto hoeveelheid

500 g

Voedingsadvies
en toepassingspercentage
Dermafur is geschikt voor honden van alle leeftijden. Voeg het poeder toe aan het dagelijkse voer (nat of droog). De aanbevolen dosering is afhankelijk van het gewicht van de hond:

< 5 kg: 1,5 g
5 tot 10 kg: 2,5 g
10 tot 20 kg: 4 g
20 tot 30 kg: 6 g
40 tot 50 kg: 7 g
> 50 kg: 8 g

Een afgestreken maatschepje komt overeen met ongeveer 2,5 g.
Naam en adres van het bedrijf Animicus is een handelsmerk van BioProphyl® GmbH - Erlenweg 2 - 56729 Nitz

Het vulvolume kan natuurlijk variëren. Goed mengen voor gebruik. Bewaren op een koele, droge plaats buiten het bereik van kleine kinderen. Aanvullende diervoeders zijn geen substituut voor een evenwichtige en gevarieerde voeding van de dieren. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.