Voor de lever Voor de lever

Afwijzing - de kracht van de natuur

Het behoud van het evenwicht van ons gevoelige organisme, is van groot belang voor onze gezondheid. Het kan echter worden beïnvloed door verschillende factoren, zoals een onevenwichtige voeding, maar ook door stress. Met de hulp van de natuur kunt u helpen het evenwicht te herstellen, uw lichaam actief te beschermen en zich vitaler te voelen.

In de natuur zijn er tal van natuurlijke bronnen die een individuele toevoer van vitale stoffen mogelijk maken en zo bijdragen aan het behoud van de gezondheid. In ons toepassingsgebied Ausleitung vindt u geselecteerde plantenextracten op basis van de traditionele kennis van verschillende culturen. Naast wilde knoflook vindt u koriander, beter bekend als koriander, en de micro-algenchlorella van de gecontroleerde biologische teelt. Alle zuiver natuurlijke voedingssupplementen zijn volledig vrij van additieven, vulstoffen en hulpstoffen.

Ons gebied van afwijzing met voedingssupplementen van de beste kwaliteit

Alle voedingssupplementen in het toepassingsgebied Afwijzing bestaan uit puur natuurlijke plantenextracten, waarvoor wij altijd een uitstekende kwaliteit garanderen. Zo wordt bijvoorbeeld Chlorella pyrenoidosa, die onder strikt gecontroleerde, organische omstandigheden groeit, na de oogst voorzichtig gedroogd, zodat bijna alle waardevolle ingrediënten behouden blijven. De oogst van koriander en wilde knoflook wordt ook door onafhankelijke laboratoria getest op mogelijke besmetting voor de verwerking, zodat alleen de beste selectie wordt verwerkt tot ons verse extract en direct afgevuld in de container.

Afwijzing met harmonisch op elkaar afgestemde producten

BIO Chlorella pyrenoidosa, wilde knoflook en koriander harmoniseren bijzonder goed in het complete "Afwijzing" pakket. In ons Afwijzing Plus-pakket wordt deze combinatie aangevuld met ons puur natuurlijke R-alfaliponzuur. Alpha Lipon bevat bovendien de vitaminen E en niacine en is een waardevolle en zinvolle ondersteuning door de resulterende antioxidatieve eigenschappen en de ondersteuning van de normale energiestofwisseling. Voor beide programma's ontvangt u ook een "Guide to elimination".

Met onze decennialange ervaring en professionele expertise produceren wij natuurlijke voedingssupplementen waarmee wij u graag ondersteunen in uw dagelijks leven, afgestemd op uw persoonlijke behoeften. Vertrouw op de natuurlijke voedingssupplementen van BioProphyl® en kies het meest geschikte programma voor u.

Als u vragen heeft, adviseren onze voedingsdeskundigen u graag en beantwoorden uw vragen over onze producten. Bel ons gewoon op 02656 / 952 380 of stuur ons een e-mail op [email protected]".