Koriander extract
  • 50 ml hoogwaardige korianderessentie
  • Productie van jonge korianderplanten
  • Onderdeel van ons afwijzingsprogramma
Artikelnummer: 8610
Inhoud: 50 ml
Prijs:
€ 15,80 (€ 316,00 / 1 l)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Dit BioProphyl product is gebaseerd op puur natuurlijke, gecertificeerde ingrediënten uit de conventionele landbouw en is vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Wij raden een regelmatige consumptie aan (gedurende een periode van minstens 3 maanden).

Koriander extract van jonge korianderplanten

Koriander - Meer dan alleen een specerij

Cilantro is de Spaanse naam voor koriander (Coriandrum sativum, Apiaceae), die rijk is aan essentiële olie. Het kruid wordt van oudsher in vele culturen van Midden-Amerika tot China aan de maaltijden toegevoegd voor de darmzorg. Het gebruik ervan in de Chinese keuken en het uiterlijk van de bladeren zijn ook verantwoordelijk voor de naam "Chinese peterselie".

Kwaliteitskenmerken

Cilantro in de beste kwaliteit

Voor de productie van Cilantro-essentie worden jonge korianderplanten in verse staat direct na de oogst aan een speciaal extractieproces onderworpen. De partijen worden permanent gecontroleerd op pesticiden en schadelijke stoffen en de productie wordt uitgevoerd volgens gestandaardiseerde procedures, waarvan de naleving voortdurend wordt gecontroleerd. Het verkregen verse extract wordt onmiddellijk afgevuld in de originele flessen. Door deze procedure blijven de gunstige eigenschappen van verse koriander behouden. U kunt Cilantro-essence als voedingssupplement hier in de winkel van BioProphyl® bestellen.

Zoals bij al onze producten staan de verwerking van de koriander en het consequent afzien van kunstmatige toevoegingen en smaken op de voorgrond. In overeenstemming met onze kwaliteitsnormen geldt hier hetzelfde - de natuur is ons rolmodel.

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Koriander extract
ingrediënten

Korianderkruid* 36%, water, ethanol.

*Van de conventionele landbouw.

Ingrediënten die allergieën en intoleranties kunnen veroorzaken geen
Netto vulhoeveelheid 50 ml - 34% vol.
Aanbevolen dagelijkse inname 2 tot 3 keer 5 tot 10 druppels met een beetje water.
Naam & adres van het bedrijf

BioProphyl® GmbH- Erlenweg 2 - 56729 Nitz

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse inname niet. Bewaren op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kleine kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.