Daslook Extract
  • 150 ml wilde knoflookessentie
  • hoogwaardige wilde knoflook uit de vrije natuur
  • Onderdeel van ons afwijzingsprogramma
Artikelnummer: 8620
Inhoud: 150 ml
Prijs:
€ 13,82 (€ 92,13 / 1 l)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Dit BioProphyl product is gebaseerd op puur natuurlijke, gecertificeerde ingrediënten uit de conventionele landbouw en is vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Wij raden een regelmatige consumptie aan (gedurende een periode van minstens 3 maanden).

Daslook Extract van wilde groei

Wilde knoflook (Allium ursinum) is een inheemse plant van de preifamilie. Als bewezen "reinigings- en kruidenkruid" heeft wilde knoflook altijd een grote rol gespeeld in de Midden-Europese gezonde voeding. Door het hoge gehalte aan zwavelhoudende ingrediënten draagt de wilde knoflook bij aan de aanvoer van zwavel naar het lichaam. Het menselijk organisme heeft het nodig voor de productie van enzymen.

Kwaliteitskenmerken

Voor de productie van de wilde knoflookessentie wordt alleen de hoogste kwaliteit grondstof uit de wilde groei gebruikt. De partijen worden permanent gecontroleerd op bestrijdingsmiddelen en schadelijke stoffen en de productie wordt uitgevoerd volgens gestandaardiseerde procedures, waarvan de naleving voortdurend wordt gecontroleerd. Beschikbaar als voedingssupplement.

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Daslook Extract
ingrediënten

Likeurwijn (bevat sulfiet), wilde knoflook* 17%, water, ethanol.

*Van conventionele landbouw.

Ingrediënten die allergieën & intoleranties kunnen veroorzaken Sulfiet
Netto vulhoeveelheid 150 ml - 23,7% vol.
Aanbevolen dagelijkse inname 2 tot 3 keer 1 theelepel.
Naam & adres van het bedrijf BioProphyl® GmbH- Erlenweg 2 - 56729 Nitz

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet en bewaar deze op een koele, droge plaats buiten het bereik van kleine kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.