Geheugen Geheugen

Ondersteun uw mentale conditie

Volgens de adverteerders in de mediawereld is het verhogen van onze concentratie geen probleem - daarvoor moeten we drankjes of snacks consumeren, die allemaal een hoog suikergehalte hebben en vaak een aantal niet oncontroversiële ingrediënten bevatten. De natuur biedt ons een aantal alternatieven die ons voorzien van belangrijke voedingsstoffen en ons helpen onze cognitieve vermogens te ondersteunen.

Ontwikkelen van mentale vaardigheden: Door middel van beproefde kruidensubstanties

Laten we de guarana-fruit uit de Amazone als voorbeeld nemen – deze natuurlijke bron van cafeïne wordt al duizenden jaren door inheemse volkeren in het regenwoud gewaardeerd. Omdat de gedroogde en geraspte zaden van de plant, verdund met water, zorgen voor een verfrissend drankje. De ingehouden cafeïne is gebonden aan een plantaardige matrix en wordt daarom bijzonder goed verdragen door de mens en wordt omschreven als aangenaam verkwikkend. De sporenelementen jodium, ijzer en zink behoren ook tot de voedingsstoffen en vitale stoffen waarvan is bewezen dat ze onze geestelijke vermogens ondersteunen. Deze vormen dan ook een belangrijk onderdeel van een evenwichtige voeding. Er moet voor voldoende ijzer worden gezorgd, vooral in de context van een veganistische levensstijl. In deze gevallen raden beroepsverenigingen zoals de Duitse Vereniging voor Voeding het gebruik van hoogwaardige voedingssupplementen aan om in de dagelijkse behoefte te voorzien.

Verbeter de geheugenprestaties en doe meer met de producten van BioProphyl®

Met onze voedingssupplementen kunt u niet alleen uw mentale conditie ondersteunen, we bieden u ook een verscheidenheid aan andere belangrijke voedingsstoffen en vitale stoffen aan. Kijk eens rond in onze toepassingsgebieden en vind de juiste producten voor uw behoeften! Onze voedingssupplementen hebben één ding gemeen: met de natuur als model zijn ze vrij van alle kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Daarnaast worden onze grondstoffen regelmatig gecontroleerd en pas na de juiste vrijgave verwerkt. Leer meer over onze filosofie en ontdek de verscheidenheid aan BioProphyl® producten. Als u vragen heeft over ons of over onze voedingssupplementen, dan beantwoorden we die graag. Stuur ons een e-mail naar [email protected]!