Coenzym Q10 Ubiquinol
  • 100 mg Ubiquinol - bioactief co-enzym Q10
  • origineel Kaneka-QH uit de fermentatieve productie
  • vrij van genetische manipulatie
  • geschikt voor vegetariërs
  • 60 vegetarische capsules met een optimale prijs-prestatieverhouding
Artikelnummer: 8345
Inhoud: 40 g
Prijs:
€ 49,48 (€ 1.237,00 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Dit BioProphyl product is gebaseerd op biofermentatief geproduceerde, gecertificeerde ingrediënten en is vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Wij raden een regelmatige consumptie aan (gedurende een periode van minstens 3 maanden).

Coenzym Q10 Ubiquinol de bioactieve vorm van co-enzym Q10

Het co-enzym Q10 wordt in bijna alle cellen en weefsels van het menselijk organisme aangetroffen. De term co-enzym Q10 omvat de twee vormen ubiquinol en ubiquinon. Beide hebben de positieve eigenschappen die over het algemeen worden toegeschreven aan het co-enzym Q10, maar ze worden door het organisme anders gemetaboliseerd: Ubiquinol is onmiddellijk beschikbaar voor het organisme als de bioactieve vorm van het co-enzym Q10, terwijl ubiquinon eerst wordt omgezet in de actieve vorm van ubiquinol en vervolgens wordt gebruikt. Meer informatie over het co-enzym Q10 (Ubiquinone) vindt u hier.

Zowel ubiquinol als ubiquinone zijn uitstekende voedingssupplementen. Door de veranderende metabole situatie in de loop van het leven worden de twee vormen van co-enzym Q10 echter aanbevolen in verschillende levensfasen.

Kwaliteitskenmerken

Kaneka Ubiquinol SiegelHet co-enzym Q10 Ubiquinol bevat het originele, bioactieve Kaneka Ubiquinol® en wordt, net als ons co-enzym Q10, uitsluitend door middel van biofermentatie geproduceerd. Kaneka Q10©, het enige natuurlijk biofermentatief geproduceerde en bio-identieke co-enzym Q10 dat op de markt verkrijgbaar is, dient als uitgangsstof. Elke eenheid co-enzym Q10 ubiquinol bevat 60 capsules met een bijzonder hoog gehalte aan 100 mg zuiver, biofermentatief geproduceerd ubiquinol. Co-enzym Q10 Ubiquinol is vrij van genetische manipulatie en is ook geschikt voor vegetariërs door het gebruik van een plantaardige capsule.

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Coenzym Q10 Ubiquinol
ingrediënten

Koolzaadolie, vegetarische capsule (gemodificeerd maïszetmeel, plantaardige glycerine, carrageen uit rode algen, natuurlijke kleurstof caramel, dinatriumfosfaat), diglycerine monooleaat, 15% ubiquinol, bijenwas, sojalecithine (GMO-vrij).

Ingrediënten die allergieën & intoleranties kunnen veroorzaken

Sojalecithine

Netto vulhoeveelheid

60 groentecapsules = 40 g

Aanbevolen dagelijkse inname

Neem 1 capsule met een beetje vloeistof.

Voedingsstoffen per capsule 100 mg Ubiquinol
Naam & adres van het bedrijf BioProphyl® GmbH- Erlenweg 2 - 56729 Nitz

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Bewaren op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kleine kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.