Coenzyme Q10 100 plus
  • 100 mg co-enzym Q10 uit de fermentatieve productie
  • aangevuld met natuurlijke vitamine E om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en magnesium
  • Magnesium speelt een belangrijke rol in het behoud van de spierfunctie, inclusief de hartspier.
  • geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • 60 vegetarische capsules zijn voldoende voor twee maanden
Artikelnummer: 3010
Inhoud: 35,1 g
Prijs:
€ 34,62 (€ 986,32 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Dit BioProphyl product is gebaseerd op biofermentatief geproduceerde, gecertificeerde ingrediënten en is vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Wij raden een regelmatige consumptie aan (gedurende een periode van minstens 3 maanden).

Coenzyme Q10 100 plus zuiverste Q10 uit de fermentatieve productie

De Engelse bioloog Prof. Dr. Peter Mitchell ontdekte dat een zeer specifiek enzym onmisbaar is voor ons lichaam: co-enzym Q10. Hij kreeg de Nobelprijs voor zijn ontdekking en de beschrijving van het effect ervan.

Elke vegetarische capsule van Co-enzym Q10 100 plus bevat 100 mg zuiver Q10 en is verstandig aangevuld met 100 mg magnesium uit natuurlijk magnesiumcarbonaat en 20 mg natuurlijke vitamine E. Terwijl magnesium een belangrijke rol speelt in het energiemetabolisme en vermoeidheid en uitputting vermindert, helpt vitamine E de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

Bij de keuze van een Q10 product is het raadzaam om aandacht te besteden aan het productieproces, want naast het puur natuurlijk geproduceerde co-enzym Q10 is er ook het synthetische Q10, dat vaak onzuiverheden bevat. Verder speelt de mate van zuiverheid ook een belangrijke rol, omdat dit zowel de compatibiliteit als de biobeschikbaarheid van Q10 bepaalt.

 

Kwaliteitskenmerken

Het zuiver biofermentatieve co-enzym Q10 van BioProphyl® wordt gezuiverd door middel van drievoudige chromatografie om de hoogste graad van zuiverheid te garanderen. De chromatografische zuivering kan plastisch worden verklaard met 3 buizen die de Q10 tijdens het zuiveringsproces doorloopt. Het eindproduct in de derde koker onderscheidt zich met zijn "rijke" gele kleur duidelijk van de eerste koker als pure substantie. Overweeg een co-enzym Q10 100 Plus-capsule.

Vanwege de hoge kosten worden met deze zuiveringsmethode alleen zeer hoogwaardige Q10 producten geproduceerd. Hoge zuiverheid en dus kwaliteit en veiligheid hebben echter ook hun prijs. Kwalitatief inferieure producten die niet volgens deze methode worden geproduceerd, diskwalificeren zichzelf. Inmiddels is bekend dat naast synthetische producten ook Q10-preparaten worden aangeboden die een dergelijk "stopgezet zuiveringsproces" hebben ondergaan, d.w.z. slechts één buisje, met als gevolg dat er vreemde voorwerpen en onzuiverheden achterblijven.

Co-enzym Q10 100 Plus bevat alleen het originele, puur biofermentatief geproduceerde co-enzym Q10. Na de fermentatie wordt de grondstof gezuiverd door middel van extractie, filtratie, kristallisatie en drievoudige chromatografie.

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Coenzyme Q10 100 plus
ingrediënten Magnesiumcarbonaat, 16,5% co-enzym Q10, hydroxypropylmethylcellulose (cellulosecapsule), natuurlijke vitamine E (D-alpha-tocoferolacetaat, dragersilica), antiklonterij-extract.
Ingrediënten die allergieën & intoleranties kunnen veroorzaken geen
Netto vulhoeveelheid 60 vegetarische capsules = 36,3 g
Aanbevolen dagelijkse inname Neem 1 capsule met een beetje vloeistof.
Voedingsstoffen per capsule Co-enzym Q10 100 mg, magnesium 100 mg (26,7% NRV*), vitamine E 15 mg (125% NRV*).
Name & Anschrift des Unternehmens BioProphyl® GmbH - Erlenweg 2 - 56729 Nitz

*NRV = Voedingsstoffenreferentiewaarden volgens (VO (EU)) 1169/2011.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Bewaren op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kleine kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.