Hartkracht
  • Nu nieuw: Onze verdere ontwikkeling van co-enzym Q10 30 Plus
  • 50 mg fermentatief co-enzym Q10
  • aangevuld met magnesium en vitamine B1 ter ondersteuning van de hartfunctie
  • vrij van genetische manipulatie
  • geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • 60 vegetarische capsules voor 2 maanden
Artikelnummer: 8346
Inhoud: 30,6 g
Prijs:
€ 19,76 (€ 645,75 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Hartkracht Met vitamine B1 ter ondersteuning van de hartfunctie

Het hart is onze belangrijkste spier en de motor van ons cardiovasculair systeem. Het is ongeveer zo groot als een vuist en weegt ongeveer 300 gram. In de loop van ons leven klopt het ongeveer drie miljard keer en pompt het 250 miljoen liter bloed door ons lichaam. Op deze manier bereiken voedingsstoffen, hormonen, zuurstof en water de organen en weefsels die vitale functies vervullen.

Om deze topprestatie gedurende het hele leven te behouden, is het hart zelf ook afhankelijk van een voldoende toevoer van voedingsstoffen. Een gerichte toevoer van vitale stoffen ter ondersteuning van de hartfunctie kan met name nuttig zijn bij hoge inspanning, sportactiviteiten of stress.

Kwaliteitskenmerken

co-enzym Q10

Het co-enzym Q10 behoort tot de groep van de enzymen en is onmisbaar voor het lichaam. Prof. Dr. Peter Mitchell kreeg de Nobelprijs voor de ontdekking en de beschrijving van het effect ervan.

Magnesium

Magnesium is een vitaal mineraal dat betrokken is bij het energiemetabolisme en de functie van spieren en zenuwen. Hierdoor is het hart ook afhankelijk van een voldoende aanvoer van magnesium.

Vitamine B1

Vitamine B1 (thiamine) behoort tot de groep wateroplosbare vitaminen en neemt als bestanddeel van diverse enzymen belangrijke functies voor de energie- en koolhydraatstofwisseling en het zenuwweefsel op zich. Op deze manier draagt het ook bij aan het behoud van de hartfunctie.
Omdat de opslagcapaciteit van vitamine B1 in het lichaam beperkt is, is het belangrijk om te zorgen voor een dagelijkse aanvoer via de voeding.

Hartkracht bevat 50 mg co-enzym Q10 uit de fermentatieve productie in combinatie met 103 mg magnesium en 1,1 mg vitamine B1 om de normale hartfunctie te behouden. Het is vrij van kunstmatige toevoegingen en hulpmiddelen en 100% veganistisch.

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Hartkracht
ingrediënten 70,5 % magnesiumcarbonaat, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), 9,8 % co-enzym Q10, bamboe-extract, 0,3 % thiamine hydrochloride.
Ingrediënten die allergieën & intoleranties kunnen veroorzaken geen
Netto vulhoeveelheid 60 vegetarische capsules = 30,6 g
Aanbevolen dagelijkse inname Neem 1 capsule met een beetje vloeistof bij de maaltijd.
Voedingsstoffen per capsule 50 mg co-enzym Q10, 103 mg magnesium (27 % NRV*), 1,1 mg vitamine B1 (100 % NRV*).
Naam & adres van het bedrijf BioProphyl® GmbH - Erlenweg 2 - 56729 Nitz

* NRV = Referentiewaarden voor voedingsstoffen volgens VO (EU) 1169/2011.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Bewaren op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kleine kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.