L-Glutathion G-SH
  • 250 mg zuiver, gereduceerd L-glutathion
  • optimaal aangevuld met het antioxidatieve sporenelement mangaan
  • Mangaan draagt ook bij aan het behoud van gezonde botten en de vorming van bindweefsel.
  • wordt aanbevolen in combinatie met antioxidatieve vitaminen en sporenelementen, die we in een optimale samenstelling in ons product Shield combineren.
  • 60 vegetarische capsules
Artikelnummer: 3090
PZN: 16662364
Inhoud: 28 g
Prijs:
€ 36,60 (€ 1.307,14 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Dit BioProphyl product is gebaseerd op gecertificeerde ingrediënten en is vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Wij raden een regelmatige consumptie aan (gedurende een periode van minstens 3 maanden).

L-Glutathion G-SH met mangaan

Glutathion is een zwavelhoudende tripeptide bestaande uit de aminozuren glutaminezuur (E), cysteïne (C) en glycine (G). Glutathion wordt beschouwd als een van de belangrijkste en krachtigste antioxidanten.  

Het sporenelement mangaan helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en draagt ook bij aan het behoud van gezonde botten en is betrokken bij de vorming van bindweefsel en de energiestofwisseling.

Glutathion wordt aanbevolen in combinatie met schild, co-enzym Q10 en alfaliponzuur.

Kwaliteitskenmerken

L-glutathion G-SH-capsules van BioProphyl® bevatten zuivere, gereduceerde L-glutathion (G-SH) in optimale aanvulling met het sporenelement mangaan.  

Om glutathion in zijn gereduceerde vorm zo lang mogelijk te behouden, worden verdere vitaminen aanbevolen, met name de sporenelementen selenium en zink in combinatie met de antioxidatieve vitaminen C en E en foliumzuur, vitamine B12 en mangaan, die - met uitzondering van mangaan - allemaal in Shield in optimale samenstelling te vinden zijn. Omdat het sporenelement mangaan niet in Shield zit, werd L-glutathion G-SH aangevuld met mangaan.

 

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product L-Glutathion G-SH
ingrediënten 53,7% minder glutathion, inuline, hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige cellulose capsule), 1,9% mangaangluconaat, lossingsmiddel siliciumdioxide.
Ingrediënten die allergieën & intoleranties kunnen veroorzaken geen
Netto vulhoeveelheid 60 vegetarische capsules = 28 g
Aanbevolen dagelijkse inname Neem 1 capsule met een beetje vloeistof bij de maaltijd.
Voedingsstoffen per capsule L-Glutathion rood. 250 mg, Inuline 105 mg, Mangan 1 mg (50% NRV*).
Naam & adres van het bedrijf BioProphyl® GmbH - Erlenweg 2 - 56729 Nitz

*NRV = referentiewaarden voor voedingsstoffen volgens VO (EU) 1169/2011.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Bewaren op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kleine kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.