BIO Pick-Me-Up Powerbox
  • Uw krachtbron met natuurlijke cafeïne van BIO Guarana, BIO Maca en natuurlijke vitamine C van BIO Acerola uit de Acerola kers.
  • Van gecontroleerde biologische teelt, gecertificeerd volgens EG-Öko-VO, DE-ÖKO-013
  • Om uitputting en vermoeidheid in het stressvolle dagelijkse leven te verminderen
  • Opslagglas met 120 capsules
  • 100% veganistisch
Artikelnummer: 8376
Inhoud: 104,4 g
Prijs:
€ 34,62 € 16,79 (€ 160,82 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

BIO Pick-Me-Up Powerbox De kracht van de Amazone voor uw woonkamer

Als u zich vaak moe en uitgeput voelt en geen toevlucht wilt nemen tot koffie of andere "energiedrankjes" wanneer u geconfronteerd wordt met mentale of fysieke uitdagingen, dan hebben we precies het juiste voor u!

Ons "power glass" is het perfecte alternatief voor de klassieke wake-up koffie en co. en bevat alleen plantenpoeders en -extracten van gecontroleerde biologische teelt. Het combineert natuurlijke cafeïne uit guarana met andere waardevolle voedingsstoffen uit maca en natuurlijke vitamine C uit de acerolakers om vermoeidheid en uitputting in het stressvolle dagelijkse leven te verminderen.

Op de productdetailpagina van BIO Pick-Me-Up kunt u lezen waarom we precies voor guarana, maca en de acerolakers hebben gekozen en deze in één recept hebben samengevoegd. De praktische opbergpot met 120 capsules is geschikt voor iedereen die niet alleen in geselecteerde situaties, maar ook dagelijks van de eigenschappen van de pick-me-up wil profiteren.

De capsules zijn vrij van pesticiden, allergenen, gluten en lactose. Omdat ze alleen van plantaardige ingrediënten worden gemaakt, zijn ze ook ideaal als onderdeel van een vegetarisch en veganistisch dieet.

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product BIO Pick-Me-Up Powerbox
ingrediënten

63,8 % guaranapoeder*, 19,1 % macawortelpoeder*, 3,1 % vitamine C-bevattend acerolaextract* (bevat maltodextrine*), scheidingsmiddel rijstextract*.

*Van gecontroleerde biologische landbouw.

Ingrediënten die allergieën en intoleranties kunnen veroorzaken Verhoogd cafeïnegehalte (50 mg). Niet aanbevolen voor kinderen, zwangere en zogende vrouwen.
Netto vulhoeveelheid 120 capsules = 104,4 g
Aanbevolen dagelijkse inname Neem dagelijks 3 capsules met een beetje vloeistof.
Voedingsstoffen per 3 capsules Guaranapoeder 1667 mg (equivalent aan 50 mg cafeïne), Macawortelpoeder 500 mg, acerolapoeder 70 mg (equivalent aan 12 mg natuurlijke vitamine C = 15 % NRV**)
Naam & adres van het bedrijf BioProphyl® GmbH - Erlenweg 2 - 56729 Nitz

**NRV = Referentiewaarden voor voedingsstoffen volgens VO (EU) 1169/2011.

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Bewaren op een koele, droge plaats en buiten het bereik van kleine kinderen. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.