Melatonin
  • 1 mg melatonine om de tijd die nodig is om in slaap te vallen te verminderen
  • citroenmelisse, lavendel en valeriaan
  • Afgerond met magnesium, vitamine C en vitamine B6 om de psyche te ondersteunen
  • 60 kruidencapsules voor een maand
Artikelnummer: 8840
PZN: 18104131
Inhoud: 55,3 g
Prijs:
€ 26,70 (€ 482,82 / 1 kg)

In voorraad | Meer informatie over de levertijd vindt u hier.

Alle prijzen zijn incl. BTW plus verzendkosten.
Gratis verzending naar België vanaf 100 €.

Melatonin Gewoon goed in slaap vallen dankzij 1 mg melatonine

Melatonine: de sleutel tot slaap

Het slaaphormoon melatonine, de tegenhanger van het stresshormoon cortisol, zorgt ervoor dat onze lichaamsfuncties worden gesmoord en we moe worden. Dit helpt ons om in slaap te vallen. Dit effect is ook officieel erkend door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid. Het bevestigt dat 1 mg melatonine kort voor het slapengaan de tijd die nodig is om in slaap te vallen verkort. 

Goede slaap en sterke zenuwen dankzij Melatonin met melatonine

Wanneer de gedachten rondcirkelen, is er van slapen meestal geen sprake. Daarom hebben wij melatonine niet alleen aangevuld met de traditioneel gebruikte kruiden citroenmelisse, lavendel en valeriaan, maar ook met magnesium en de vitamines C en B6, waarvan is aangetoond dat zij een gezonde psyche ondersteunen. De formule wordt afgerond met het aminozuur 5-hydroxytryptofaan, dat in één stap kan worden omgezet in serotonine, bekend als het "gelukshormoon".

Kwaliteitskenmerken

Hoogste normen - Beste kwaliteit - Made in Germany

Melatonin levert 1 mg melatonine per twee capsules om de inslaaptijd te verkorten, in combinatie met 200 mg valeriaan en citroenmelisse elk en 100 mg lavendelbloemextract. Magnesium, vitamine B6 en natuurlijke vitamine C uit rozenbottel zorgen bovendien voor een sterk zenuwstelsel. Onze capsules voor het slapen gaan zijn 100% plantaardig en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Onze tip: Bedtijd is de ideale aanvulling op Innerlijke Rust. Zo blijft u dag en nacht rustig en kunt u zich ontspannen en verfrist aan uw dagelijks leven wijden.

Vertrouwen in BioProphyl kwaliteit

De BioProphyl-producten zijn onderworpen aan een gecertificeerd kwaliteitsbeheer en worden uitsluitend in Duitsland geproduceerd. Alle gebruikte grondstoffen zijn gestandaardiseerd, vrij van gentechnologie en worden onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole. Om de zuiverheid te controleren, wordt elke nieuwe partij getest op mogelijke verontreiniging met micro-organismen, zware metalen en pesticiden. Bovendien zijn er tests die individueel aan de grondstof zijn aangepast.

Wij kopen onze ingrediënten rechtstreeks bij de producent of werken samen met een kleine selectie van ervaren grondstoffenhandelaars. Bij de keuze van een grondstof letten wij niet alleen op de hoogste kwaliteit en natuurlijkheid, maar ook op de laagst mogelijke koolstofvoetafdruk en een verantwoorde omgang met de natuur. Bovendien zijn wij gecertificeerd volgens de EU-biologische verordening en geven wij, waar mogelijk en zinvol, de voorkeur aan grondstoffen uit gecontroleerde biologische landbouw boven die uit conventionele teelt.

Meer informatie over de kwaliteit en vervaardiging van onze producten

Ingrediënten van het voedingssupplement
Naam van het product Melatonin
Ingrediënten 28,4% magnesiumbisglycinaat, L-tryptofaan, hydroxypropylmethylcellulose (vegetarische capsule), rozenbottelextract met vitamine C, valeriaanwortelpoeder, citroenmelisse-extract, lavendelbloemextract, rijstextract, 0,05% melatonine, pyridoxinehydrochloride.
Ingrediënten die allergieën & intoleranties kunnen veroorzaken

geen

Netto vulhoeveelheid 60 plantaardige capsules = 55,3 g
Aanbevolen dagelijkse inname Neem dagelijks 2 capsules met wat vloeistof bij de maaltijd.
Voedingsstoffen per 2 capsules 94 mg magnesium (25 % NRV*), 333 mg L-tryptofaan, 80 mg vitamine C (100 % NRV*), 200 mg valeriaanwortelpoeder, 200 mg citroenmelisse-extract, 100 mg lavendelbloemextract, 1 mg melatonine, 0,7 mg vitamine B6 (50 % NRV*).
Naam & adres van het bedrijf BioProphyl® GmbH - Erlenweg 2 - 56729 Nitz

*NRV = Voedingsstoffenreferentiewaarden volgens VO (EU) 1169/2011.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bewaren op een koele, droge plaats buiten het bereik van kleine kinderen. Voedingssupplementen zijn geen substituut voor een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.