Cardiovasculair Cardiovasculair

Versterking van het cardiovasculaire systeem om uw gezondheid te behouden

Het cardiovasculaire systeem bestaat uit het hart en alle bloedvaten. Deze lopen door het lichaam met een totale lengte van ongeveer 100.000 km en functioneren als een complex transportsysteem. Het hart, vaak aangeduid als de "motor van ons leven", pompt voortdurend bloed door het lichaam en voorziet het niet alleen van zuurstof, maar ook van alle voedingsstoffen die essentieel zijn voor het leven. Een intact cardiovasculair systeem is daarom cruciaal voor het behoud van de gezondheid op lange termijn tot aan de ouderdom. Echter, verschillende factoren zoals een onevenwichtige voeding of stress, kunnen het hart verzwakken en bijvoorbeeld een hoge bloeddruk veroorzaken. Een gezonde levensstijl met voldoende beweging en een voldoende toevoer van voedingsstoffen is daarom een belangrijke pijler voor het behoud en de bevordering van uw vitaliteit.

Wij, van BioProphyl®, ondersteunen u graag met hoogwaardige en zinvolle voedingssupplementen. Om het cardiovasculaire systeem te beschermen en te versterken door een optimale toevoer van voedingsstoffen, bieden wij u een breed scala aan vitale stoffen op natuurlijke basis en zonder kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. In onze online shop vindt u dankzij onze toepassingsgebieden gemakkelijk het juiste product voor uw specifieke behoeften.

Ondersteun uw cardiovasculair systeem met waardevolle vitale stoffen

Om het cardiovasculaire systeem te ondersteunen, kan men het beste direct beginnen met het hart zelf. Zo is onze hoogwaardige en reukloze krillolie met omega-3-vetzuren van gecertificeerde en duurzame krillvisserij geschikt voor dit doel. Krillolie is rijk aan natuurlijke EPA en DHA, waarvan is bewezen dat ze een gezonde en normale hartfunctie ondersteunen. Door deze twee vetzuren te binden aan fosfolipiden heeft krillolie een bijzonder hoge biologische beschikbaarheid. Dit betekent dat de waardevolle voedingsstoffen efficiënt door het lichaam worden opgenomen en met behulp van het cardiovasculaire systeem snel de doelorganen en -weefsels bereiken.

Onze co-enzym Q10 producten zoals ubiquinol of co-enzym Q10, 30 en 100 zijn niet alleen geschikt voor veganisten. De laatste twee worden zinvol aangevuld met het antioxidant vitamine E en het mineraal magnesium, dat helpt bij het verminderen van vermoeidheid en uitputting en nodig is voor de spierfunctie. Co-enzym Q10 is een onmisbare stof voor het lichaam. Wij gebruiken alleen fermentatieve grondstoffen met een bijzonder hoge zuiverheidsgraad. In bepaalde situaties met een verhoogde behoefte kan een extra inname worden aanbevolen.

Het cardiovasculaire toepassingsgebied

In het toepassingsgebied "Cardiovasculair" hebben wij voor u verschillende voedingssupplementen samengesteld, waarvan de werkzame bestanddelen zijn afgestemd op de specifieke behoeften aan voedingsstoffen van het cardiovasculaire systeem. Naast krillolie en co-enzym Q10 zijn dit bijvoorbeeld rode rijst met monacoline K van Monascus purpureus.

Onze voedingssupplementen voor het cardiovasculaire gebied en andere toepassingsgebieden zijn verkrijgbaar bij onze online shop, apotheken en geselecteerde retailers. Al 25 jaar lang produceren wij bij BioProphyl® speciaal aangepaste voedingssupplementen om u in uw dagelijks leven te ondersteunen met een optimale voorziening van uw lichaam met vitaminen, mineralen, sporenelementen en anti-oxidanten.
Als u vragen heeft over een van onze producten of als u advies nodig heeft, staan onze voedingsdeskundigen u graag te woord.